Έτοιμη να αποκλείσει τους Ρώσους και Λευκορώσους αθλητές το Wimbledon!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα!

Το Wimbledon ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον αποκλεισμό των Ρώσων και των Λευκορώσων αθλητών από τη φετινή διοργάνωση, με τους Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Aryna Sabalenka και Victoria Azarenka μεταξύ άλλων, να μην έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η New York Times και προέρχονται από υψηλόβαθμο στέλεχος του All England Club, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί αυτή η απόφαση από το Wimbledon, μια απόφαση που προφανώς έρχεται με αφορμή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Βρετανός Υπουργός Αθλητισμού, Nigel Huddleston, είχε προτείνει να μην επιτραπεί η είσοδος των Ρώσων αθλητών στη χώρα, αν δεν ξεκαθάριζαν τη στάση τους και την αντίθεσή τους στις δράσεις του προέδρου της πατρίδας τους, Vladimir Putin.

Απ’ ότι φαίνεται το Wimbledon θα είναι ακόμα πιο αυστηρό στις κυρώσεις του και αναμένεται να αποκλειστούν εξ ολοκλήρου οι αθλητές, κάτι που δεν έχει συμβεί και δεν υπάρχουν σχέδια για να συμβεί προς το παρόν από κάποιο άλλο τουρνουά.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες και τις κορυφαίες παίκτριες του κόσμου αναμένεται να αποκλειστούν από το Wimbledon, αναφέροντας ενδεικτικά τους Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Karen Khachanov, Aslan Karatsev, καθώς και τις Anastasia Pavlyuchenkova, Daria Kasatkina, Aryna Sabalenka και Victoria Azarenka.

 Meridianbet Sports – Η Αθλητική ενημέρωση έχει νέα έδρα!