Τσέρνομπιλ η κατάσταση για τον Σεβτσένκο!

Στο Λονδίνο βρίσκεται σε καραντίνα ο Αντρέι Σεβτσένκο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia, με την παρούσα κατάσταση να του θυμίζει εκείνη που βίωσε ως παιδί μετά το ατύχημα στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσέρνομπιλ.

«Έζησα μια πολύ παρόμοια εμπειρία όταν ήμουν 9 χρονών και εξερράγη ο πυρηνικός αντιδραστήρας στο Τσέρνομπιλ. Ήταν δύσκολη εποχή. Η μόνη λύση είναι να ακολουθείς τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Δεν χρειάζεται να κάνουμε χαζά πράγματα, ειδικά να βγαίνουμε από το σπίτι. Πρέπει να δώσουμε στους γιατρούς την ευκαιρία να κάνουν τη δουλειά τους. Όλοι οι γιατροί στον κόσμο κάνουν εξαιρετική δουλειά, οι νοσηλευτές, οι εθελοντές. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για αυτά που κάνετε για μας. Είστε πραγματικά οι ήρωες της εποχής μας» ανέφερε ο Σεβτσένκο στη συνέντευξη του.

Επέλεξε “Ακριβές Σκορ” σε οποιοδήποτε αγώνα από τα πρωταθλήματα της England Premier League – Germany Bundesliga – Italy Serie A – Spain La Liga – Champions League – Europa League αν το τελικό αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίστροφο του στοιχήματος σου, τότε σου επιστρέφουμε το ποντάρισμα σου πίσω μεχρι 200%