Ο Ότζο είχε κορωνοϊό πριν πεθάνει!!!

Στην αποκάλυψη ότι ο Μάικλ Ότζο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια προπόνησης στο Βελιγράδι, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, προχώρησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξή του στο σερβικό τηλεοπτικό δίκτυο Sportklub τόνισε πως ο αδικοχαμένος παίκτης, ο οποίος υπέστη ανακοπή στις 7 Αυγούστου την ώρα που έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο της Παρτιζάν, διαγνώστηκε με Covid-19 σε τεστ που υπεβλήθη στις αρχές Ιουλίου, όταν είχε έντονο βήχα και πυρετό.

«Ο αθλητικός διευθυντής και ο γιατρός του Ερυθρού Αστέρα πήγαν αμέσως στα Επείγοντα και δυστυχώς, αναγνώρισαν τον πρώην παίκτη μας. Εν συνεχεία, επικοινωνήσαμε με την οικογένεια του. Έχουμε ηθική υποχρέωση να κάνουμε ό,τι μάς ζητήσει η οικογένεια του Μάικλ! Να ελέγξουμε τι ακριβώς συνέβη! Τότε, λοιπόν αρχίσαμε να ψάχνουμε την υπόθεση κι ενημερωθήκαμε ότι στις αρχές Ιουλίου, ο Ότζο άρχισε να νιώθει έντονο πόνο στο στήθος, να έχει βήχα και πυρετό».

Στις 6 Ιουλίου διαπιστώθηκε ότι είχε πνευμονία στον δεξί πνεύμονα. Έπειτα από μια εβδομάδα, πρόβλημα προέκυψε και στον αριστερό πνεύμονα. Όλες αυτές οι εξετάσεις έγιναν σε ιδιωτική κλινική που του συνέστησε δυο φορές να πάει στην αρμόδια για θέματα κορωνοϊού κλινική στο Βελιγράδι κι εκείνος αρνήθηκε. Αντίθετα, πήρε διάφορα αντιβιοτικά και βιταμίνες για να αντιμετωπίσει την κατάσταση του.

Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος στις 29 Ιουλίου ήταν άσχημα ενώ οι εξετάσεις του στις 5 Αυγούστου έδειξαν ότι η πνευμονία είχε υποχωρήσει. Μάλιστα είχε αναπτύξει αντισώματα που σήμαιναν πως είχε ξεπεράσει τον Covid-19 ενώ το ανοσοποιητικό του σύστημα είχε αρχίσει να ενισχύεται.

Την ίδια μέρα, πήρε άδεια για χαλαρή αθλητική δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον ένιωθε άσχημα έστω και στο ελάχιστο, έπρεπε να σταματήσει.

Σύμφωνα πάντα με τον Τσόβιτς, ο Ότζο είχε αποκαλύψει στον γιατρό του ότι έκανε προπονήσεις και το προηγούμενο διάστημα όπου κουραζόταν γρήγορα! Έκανε προπόνηση στις 31 Ιουλίου, την 1η και την 4η Αυγούστου. Έπειτα από τρεις μέρες, πέθανε…

Το ζήτημα που προκύπτει είναι το πώς ο Ότζο προπονούταν πριν πάρει το «ΟΚ» από τους γιατρούς, εξηγώντας πως ο κορωνοϊός και η πνευμονία μπορεί να επιβάρυναν την καρδιά του. Σύμφωνα με τους Σέρβους, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και η νεκροψία περιλαμβάνει τεστ κορωνοϊού.

Εγγραφείτε τώρα στο meridianbet.com.cy και μπορείτε να λάβετε 100% μπόνους στο πρώτο σας δελτιο.

3 Komentara

    Krima

    Krima

    Κρίμα

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.