Παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα!

Να κερδίσει η Montreal  η απόδοση στο 3.56, νίκη της φιλοξενούμενης Toronto στο 1.97, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.71. Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 1.65,  το Over 3,5 στο 2.60 ενώ το Under 2.5 στο 2.18. Η απόδοση το Over 2,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο  βρίσκεται στο 5.80. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από μικρές κατηγορίες διαφόρων χωρών και άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Η Meridianbet δεν σταματά να εκπλήσσει το στοιχηματικό κοινό της με τις προσφορές και τα πρωτοποριακά μπόνους που προσφέρει στους πελάτες της. Με Δύο νέες προσφορές που δεν τις βρίσκετε πουθενά αλλού και κάνοντας κατάθεση μέσω της Muchbetter επωφελείστε το ένα από τα δύο Μπόνους.

Επιλέξτε την Muchbetter ως μέθοδο πληρωμής για κατάθεση του Meridianbet λογαριασμού σας, στοιχηματίστε και προσθέστε επιπλέον 10% στο λογαριασμό του Μπόνους σας.

Προηγούμενο άρθρο

2 Komentara

    Δυνατός αγώνας

    👍👍

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.