Αργυρίδης: "Ανοίγει η προοπτική για γήπεδο αλλά..."

Ο πρόεδρος του Σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, μίλησε στον Super Sport FM για την έγκριση της νέας συμφωνίας με την Εταιρεία και τον Σταύρο Παπασταύρου.

Το αρχικό του σχόλιο για το αποτέλεσμα της Γ.Σ. «Αυτό που ζητήσαμε σαν ΔΣ ήταν μια δυνατή παρουσία στη ΓΣ και ένα μεγάλο ποσοστό στην ψήφιση της συμφωνίας, το πετύχαμε. Τα μέλη εγκρίναν με 88% τη συμφωνία και έστειλαν μήνυμα ενότητας. Στέλνετε ένα πιο δυνατό μήνυμα που όλα τα μέλη χωρίς να επηρεάζονται έκριναν το αποτέλεσμα. Είναι ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας που σαν Σωματείου και Εταιρεία προχωρούμε μαζί. Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο εξαιρετικά σημαντικό».

Για την όλη διαδικασία: «Έγιναν πολλές προσπάθειες και πολλή η πίεση που δεχθήκαμε, όμως όλοι έδειξαν κατανόηση γιατί θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους λειτουργούς των ΜΜΕ για τη στάση τους που επέδειξαν όταν ως Σωματείο δεν θέλαμε να δώσουμε έκταση στο θέμα της παραίτησης Παπασταύρου γιατί δουλεύαμε αθόρυβα να βρούμε μια λύση. Θέλαμε μια συμφωνία όχι υπέρ του Σωματείου ή της Εταιρείας, αλλά υπέρ της Ομόνοιας. Θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι δίνουμε μια προοπτική και στον Σταύρο Παπασταύρου, να του δώσουμε χρονικό ορίζοντα για να προγραμματίσει και να εκπληρώσει το όραμά του για την Ομόνοια χωρίς την πίεση του χρόνου. Δεν ήταν εύκολο να αρχίσει κάποια έργα και σε 10 χρόνια να αποχωρήσει», είπε.

Και συνέχισε: «Μας δίνει την ευκαιρία η συμφωνία, να κάνουμε την Ομόνοια μεγαλύτερη. Να πάμε στο επόμενο επίπεδο και να κάνουμε περήφανους και χαρούμενους τους χιλιάδες Ομονοιάτες. Σε όλα τα αθλήματα, με νούσιμους προϋπολογισμούς και με αισιοδοξία και σκληρή δουλειά και πάντα με γνώμονα το συμφέρον της Ομόνοιας. Κι αυτό πρέπει να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας».

Για το γήπεδο: «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Σταύρου Παπασταύρου είναι ξεκάθαρη, ειδικά αν κάνουμε ένα απολογισμό αυτών των 5 ετών. Έγιναν λάθη και τα αναγνώρισε ο κ. Παπασταύρου. Αυτό έχει σημασία, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να συνεχίζουμε. Για το γήπεδο θα πρέπει να δούμε τη συμφωνία. Ανοίγει η προοπτική για γήπεδο αλλά δεν υπάρχει ακόμα διαδικασία. Υπάρχει πρόθεση και το είπε ο κ. Παπασταύρου. Από εκεί και πέρα θα δούμε στη συμφωνία ότι ανοίγει η προοπτική για γήπεδο. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία γιατί αυτό θέλει χρόνο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν μιλά ο κ. Παπασταύρου το λέει και το εννοεί»

Για το προπονητικό κέντρο: «Είναι τροχιοδρομημένο. Αν θα προχωρήσουμε σύντομα στην απόκτηση ιδιόκτητου γηπέδου, η αναβάθμιση στο Ηλίας Πούλλος μπορεί να μην είναι όπως παρουσιάστηκε. Δεν χρειάζεται να γίνουν δύο φορές επενδύσεις, γιατί δεν είναι και συμφέρον. Όλα θα γίνουν με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα, με μελέτες για το καλό της ομάδας».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης