Η Ρόμα με επίσημη ανακοίνωση της επιβεβαίωσε πως στο τέλος της φετινής σεζόν ο μεγάλος Νταντιέλε Ντε Ρόσι αποχωρεί μετά από 18 χρόνια!

Ο ιταλικός σύλλογος αναφέρει πως το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού Ντε Ρόσι θα είναι αυτό με την Πάρμα. Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε στα μέγιστα από τον κόσμο και τον σύλλογο. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως μετά την αποχώρηση του Φραντσέσκο Τότι από την ενεργό δράση πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.  Ένας κέρβερος στον χώρο του κέντρου ο οποίος από το 2004 μέχρι και σήμερα είναι βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας 615 συμμετοχές και 63 γκολ.

Μέσα σε δύο δεκαετίες ο πρώην Ιταλός διεθνής έχει στο κατακτήσει με την ομάδα της Ρόμα το Κύπελλο Ιταλίας, το 2007 και το 2008 και το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 2007. Έχει ανακηρυχθεί καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής στο ιταλικό πρωτάθλημα το 2006 και ο καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής της χρονιάς το 2009.

Ο Ντε Ρόσι έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου, ώστε να μιλήσει για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής και της καριέρας του. Στο τέλος ο ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα δήλωσε: “Οι πόρτες της Ρόμα θα είναι πάντα ανοικτές γι’ αυτόν, για ένα νέο πόστο, οποιαδήποτε στιγμή θελήσει να επιστρέψει”

Εγγραφείτε και καταθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας, και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής έως και 100 ευρώ!