Κεραυνός εν αιθρία εν ονόματι Σέρτζιο Ράμος ήρθε και κτύπησε την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα το πρωί. Τελικά εκεί που όλα μοιάζουν δεδομένα και χαρμόσυνα σε κάτι ώρες όλα μπορούν να αλλάξουν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το έγκυρο κανάλι «Chiringuito TV», το οποίο διέδωσε πρώτο την είδηση, ο αρχηγός και στυλοβάτης της άμυνας των «Μερένχες» Σέρτζιο Ράμος, ζήτησε όπως αποχωρήσει ελεύθερος. Ο λόγος της απόφασης του ποδοσφαιριστή είναι ότι έχει δεχθεί μια άκρως εντυπωσιακή πρόταση από ομάδα της Κίνας που δεν μπορεί να την αρνηθεί.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο ίδιος αναφέρει πως είναι έτοιμος να ζήσει μία νέα εμπειρία και εννοείτε η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα θα βρίσκετε στην καρδία του. Από την άλλη ο πρόεδρος του συλλόγου κάλεσε τον ποδοσφαιριστή σε έκτακτη συνάντηση με σκοπό να τον μεταπείσει.


Η συνάντηση κράτησε περίπου μία ώρα και εκτός από τον ίδιο τον παίκτη, παρόντες ήταν ο αδερφός του Ράμος, Ρενέ και ο εκπρόσωπός του, Ζούλιο Σεν και φυσικά ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντινο Πέρεθ. 

Η απάντηση που έλαβε από την διοίκηση ήταν συγκεκριμένη και λακωνική: «Δεν μπορείς να φύγεις, η Ρεάλ δεν μπορεί να αφήσει τον αρχηγό της». 

Τα δεδομένα όμως φαίνεται να γέρνουν προς την μεριά της αποχώρησης και του νέου «ταξιδιού» του ποδοσφαιριστή σε ένα νέο προορισμό .Πλέον, μένει να φανεί ποια από τις δύο πλευρές θα υπερισχύσει στο συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει. Όπως φαίνεται ένα νέο σίριαλ θα παρακολουθήσει η ποδοσφαιρική γνώμη.

Δημιουργήστε ένα καλό στοίχημα μεταξύ Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, και κερδίστε €50 επιπλέον κάθε Δευτέρα!