Το μπαμ του καλοκαιριού που συζητιέται εδώ και καιρό είναι έτοιμο να γίνει. Οι διοικήσεις των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους συμφώνησαν σε όλα για την μεταγραφή – ανταλλαγή των Λουκάκου και Ντιμπαλά. Το μόνο που απομένει είναι και η τελική επιβεβαίωση του Αργεντίνου σταρ αν θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λίγκ, αφού ο Λουκάκου βλέπει ζεστά το θέμα να αγωνιστεί στην Μεγάλη Κυρία και στο καμπιονάτο.

Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της Γιουβέντους συμφώνησαν τα πάντα με τον Λουκάκου, και τους εκπροσώπους του για πενταετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ένα ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. 

Από την άλλη το θέμα απολαβών του Ντιμπαλά φαίνεται να είναι το τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Αργεντίνος επιθετικός για να κάνει την διαδρομή Τορίνο – Μάντσεστερ ζητά ένα υπερβολικό συμβόλαιο που κρίνεται αρνητικά από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι εκπρόσωποί του ποδοσφαιριστή, ζητούν ένα ποσό που αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ενώ οι μπέμπηδες, του προσφέρουν 8,5 εκατ. ευρώ. 

Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ιταλία οι δύο πλευρές θα βρουν την χρυσή τομή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και η Μάντσεστερ θα δώσει στον σταρ ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. 

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένετε να έχει τακτοποιηθεί το θέμα της ανταλλαγής διότι στης 8 Αυγούστου «κλείνει» η μεταγραφική περίοδος για τους Άγγλους. Το μόνο που μένει είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας να πείσει τον Αργεντινό άσο να πάει στον αγγλικό σύλλογο.

Επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 5%της κατάθεσης σας!