Αστραπιαία πρέπει να  κινηθεί η ομάδα της Ρόμα για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην άμυνα της εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Οι λύκοι ψάχνουν παίχτη από το πάνω ράφι και τα δύο ονόματα που βγαίνουν στην φόρα είναι των Ντέγιαν Λόβρεν και Τόμπι Αλντερβάιρελντ. 

Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά για την άμυνα άφησε τεράστιο κενό στα όπισθεν των Ρωμαίων. Για αυτό τον λόγο οι υπεύθυνοι της Ρόμα αποφάσισαν πως αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να καλύψουν το κενό στην άμυνα τους.

Και οι δύο περιπτώσεις φαντάζουν δύσκολες όμως οι ιθύνοντες της Ρόμα  θα κάνουν ότι μπορούν για να εντάξουν στο δυναμικό τους ένα από τους δύο. Για τον Βέλγο, Αλντερβάιρελντ οι «πετεινοί» αξιώνουν γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ η Λίβερπουλ  είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, και έτσι μοιάζει να είναι πιο εφικτή προς την υλοποίηση της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον Λόβρεν, να πιέζει και ο ίδιος για την πώληση του, αφού έχασε τη θέση του στο ροτέισον των πρωταθλητών Ευρώπης, ειδικά μετά τον ερχομό του Φαν ντε Μπεργκ στο «Άνφιλντ», μετρά 122 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ στην Premier League σε πέντε χρόνια παρουσίας του, καθώς και 53 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική Κροατίας. 

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα! Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.