Μία δήλωση του μάνατζερ του Αργεντίνου αστέρα Ντιμπαλά κατάφερε και έβαλε φωτιές στο στρατόπεδο της Γιουβέντους. Ενώ υπήρχε ηρεμία και στις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές θα συζητούσαν για το μέλλον του Πάολο τότε έγινε το μπαμ.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνικό μέσο της χώρας τους Αργεντινής ο μάνατζερ του ο οποίος είναι και ο αδερφός του Πάουλο δήλωσε:
«Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Πάουλο από το Τορίνο. Χρειάζεται αλλαγή, ήταν χαλαρός στην Ιταλία και δεν θέλει άλλο πια να είναι», τόνισε ο Γκουστάβο Ντιμπάλα ενώ πρόσθεσε: «Ας πούμε πως ο Πάουλο δεν είναι χαρούμενος στην ομάδα, υπάρχουν και άλλοι πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν είναι καλά. Δεν είναι ο μόνος που θέλει να φύγει». 
Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Ντιμπάλα και Ρονάλντο ανέφερε: «Όχι, εκτός γηπέδου δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο γήπεδο ναι, γιατί ο Πάουλο είναι νέος και θέλει να παίζει». 

Όπως γίνεται αντιληπτό το σίριαλ Πάμπλο Ντιμπαλά θα μας απασχολήσει στον μέγιστο βαθμό αυτή την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Αργεντίνος σταρ κατά την φετινή χρονιά δέχεται από παντού επιθέσεις και η αλήθεια υπάρχει έντονος προβληματισμός από όλες τις πλευρές. Η φετινή αγωνιστική χρονιά δεν μοιάζει καθόλου με την περσινή χρονιά που έκανε τους πάντες να παραμιλούν.

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!