Το σωματείο με ιδιοκτήτρια εταιρεία την Kosmos Group, της οποίας χρέη προέδρου εκτελεί ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα,Πικέ, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, καταβάλλοντας 452.022 ευρώ για να συμπληρώσει την εναπομείνασα θέση. 

Μετά από την αγωνιστική της άνοδο στην Tercera Division την περασμένη σεζόν, η ομάδα του Πικέ εκμεταλλεύθηκε τα οικονομικά προβλήματα της Ρέους που την οδήγησαν στον υποβιβασμό κι έτσι φέτος θα αγωνίζεται από το παράθυρο στην Segunda Division B. 

Με έδρα την πρωτεύουσα του μικρού κρατιδίου, Ανδόρα Λα Βέγια, ο σύλλογος ο οποίος ιδρύθηκε το 1942 έχει ενταχθεί στο ισπανικό ποδοσφαιρικό σύστημα από το 1948 και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην τρίτη κατηγορία μετά από 22 χρόνια. 

Η εξέλιξη αυτή δεν θα μπορούσε να συμβεί αν δεν υπήρχε η ώθηση του επιχειρηματικού σχήματος του Καταλανού αμυντικού, καθώς οι οικονομικές προϋποθέσεις που θεσπίζονται από την ισπανική Ομοσπονδία δύσκολα θα μπορούσαν να καλυφθούν από κάποια συνηθισμένη ομάδα των χαμηλότερων κατηγοριών της Ισπανίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kosmos ανέλαβε την Ανδόρα μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη, όποτε και βρισκόταν ένα βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και άλλους 17 από την κορυφή του τοπικού πρωταθλήματος της Καταλονίας, την οποία κατέκτησε στο τέλος της σεζόν. 

Πλέον, θα αγωνιστεί στο τρίτο γκρουπ της Segunda Division B, κόντρα σε ομάδες όπως η Χέρκουλες, η Ταραγόνα,η Σαμπαντέλ αλλά και οι δεύτερες ομάδες των Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ. 

Μάλιστα, οι εντός έδρας αγώνες της θα διεξάγονται στην έδρα της, το «Prada de Moles» των μόλις 550 θέσεων, η οποία αποτελεί τη μικρότερη σε χωρητικότητα έδρα του ομίλου της και δεύτερη μικρότερη ανάμεσα στις 80 ομάδες της κατηγορίας.

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα