Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, τρία χρόνια μετά την κατάκτηση του EURO 2016, φιλοξενεί απόψε στο Πόρτο την Ελβετία, σε έναν ιστορικό αγώνα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς η νεοσύστατη διοργάνωση του Nations League, φτάνει στην κορύφωσή της με την διεξαγωγή του Final Four. Και οι τέσσερις ομάδες που κατάφεραν να φτάσουν ως την τελική φάση της διοργάνωσης, (Ολλανδία -Αγγλία το άλλο ζευγάρι αύριο), έχουν πάρει πάρα πολύ σοβαρά τους αγώνες, παρατάσσοντας στο γήπεδο τις καλύτερες δυνατές συνθέσεις.

Για τις αποδόσεις του 90λεπτου να κερδίσει η Πορτογαλια είναι 1.66, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την Ελβετία στο 5.70. Να οδηγηθεί ο τελικός στην παράταση η απόδοση βρίσκεται στο 3.65!

Εκτός από τον σπουδαίο αυτό παιχνίδι στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει μιας και όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.