Ρεάλ Μαδρίτης vs Γαλατασαράι

4η  αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις νίκες μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης έναντι τριών της Γαλατασαράι. Το 2001 για τους «8» της διοργάνωσης η Ρεάλ πήρε την πρόκριση (3-2, 3-0), ενώ το 2013 πάλι για τα προημιτελικά η Ρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά (3-0, 3-2).

2.5 ήρθαν τα δέκα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*Η Γαλατασαράι ηττήθηκε στα πέντε τελευταία της παιχνίδια με ισπανικές ομάδες, στις πέντε πρόσφατες εξόδους της στην εν λόγω διοργάνωση έμεινε άσφαιρη.

*Οι έξι από τις επτά συναντήσεις των δύο ομάδων ήρθαν Over 2.5.

*Στον πρώτο γύρο: Γαλατασαράι – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Εκτίμηση 1 και 2ημίχρονο 2 γκόλ με απόδοση 1.88

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.