Μάντσεστερ Σίτι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

*Μόνο η Τσέλσι έχει πανηγυρίσει περισσότερες νίκες (18) από την Μάντσεστερ Σίτι (15) με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δέκα από αυτές των «πολιτών» σημειώθηκαν τα τελευταία οχτώ χρόνια.

*Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, πανηγύρισε τη νίκη στα 4/6 παιχνίδια του με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ (μία ισοπαλία, μία ήττα).

*Σημειώθηκε μόλις μία ισοπαλία στα έντεκα τελευταία ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι (πέντε νίκες) με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πέντε νίκες) στην έδρα της πρώτης.

*GG & over 2,5 στα 3/4 τελευταία ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτίμηση: 1 & 3-6 με απόδοση 2,15

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.