Νέα απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε εκτός έδρας η Τσβόλε, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Χέρακλες. Την αδικεί ως ένα βαθμό το τελικό αποτέλεσμα, δεν άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλο σκορ, ενώ είχε φάσεις να βρει δίχτυα, αλλά δεν της το επέτρεψε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

*Over 2.5 τα 15/19 τελευταία παιχνίδια.

*Δέχθηκε από δύο γκολ και πάνω στα 7/11 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος.

*Έμεινε άσφαιρη στα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι μίσους με τη Φέγενορντ ο Άγιαξ, κερδίζοντας την ομάδα από το Ρότερνταμ με 4-0 εντός έδρας. Σαρωτικός και άκρως απολαυστικός, «καθάρισε» την αντίπαλο από το πρώτο ημίχρονο, έκανε διαχείριση στο δεύτερο και δεν κινδύνεψε ούτε στιγμή να δεχθεί κάποιο γκολ.

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 16/19 φετινά του παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 12/18 πρόσφατα παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια.

Εκτίμηση

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.