Ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision φιλοξενείται φέτος, όπως όλοι γνωρίζουμε, στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη διοργάνωση της Γιουροβίζιον είναι το International Covention Center (ICC) το οποίο χωράει 10.000 φαν του διαγωνισμού.

Οι 41 συμμετοχές της 64ης Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί στις 14 (Α’ ημιτελικός) , 16 (Β’ Ημιτελικός) και 18 Μάιου (μεγάλος τελικός) στο Τελ Αβίβ, είναι πλέον όλες γνωστές και ήδη τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.

Στην  MeridianBet μπορείτε να ποντάρετε ένα κάρμα επίλογων  τόσο στον ημιτελικό που θα διαταχθεί σήμερα όσο και στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου!

Το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με πολλές εταιρίες στοιχημάτων είναι η Ολλανδία. Ο Duncan Laurence, θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Arcade» και μαζί με τον τραγουδιστή, στο Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει και η Ilse De Lange που εκπροσώπησε τη χώρα, πριν από 5 χρόνια, ως μέλος των The Common Linnets και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Εκτός από τους αγώνες των Κυπριακών ομάδων αλλά και τον τελικό στην Ελλάδα στη Μeridianbet θα βρείτε με μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει μιας και όλα σχεδόν τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ. Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.