Μπορεί να κερδίζει για ακόμη μια φορά στο όριο, ωστόσο η Λυών έδειξε να το θέλει περισσότερο το Σάββατο κερδίζοντας δίκαια με 2-1 το Στρασβούργο εκτός έδρας. Δεν έδειξε επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες και το ευρωπαϊκό παιχνίδι στη μακρινή Ρωσία (ήττα 2-0 από τη Ζενίτ), έβγαλε χαρακτήρα, είχε συνολικά καλύτερη απόδοση από την αντίπαλο και πέρασε δίκαια με το διπλό από μία δύσκολη έδρα.

*Over 2.5 τα 5/6 πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα

*Goal/Goal τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*2-3 γκολ τα 4/5 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Λιλ, κάμπτοντας έστω και δύσκολα με 1-0 το εμπόδιο της Ντιζόν. Δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η επικράτησή της, αν και στο δεύτερο 45λεπτο έπαιξε με τη… φωτιά και τα χρειάστηκε, κινδυνεύοντας σε δύο περιπτώσεις με το γκολ της ισοφάριση.

*Under 2.5 τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια.

*Μετράει 15/20 2-3 Goal σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*NG τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Εκτίμηση 1Χ 2-4 με απόδοση 1,99

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.