Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν στην σχέση Νειμάρ με Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από δύο χρόνια, το μπαμ του καλοκαιριού του 17’, Νειμάρ είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα και να ψάξει το μέλλον του σε νέες πολιτείες.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, ο Νειμάρ δήλωσε στους ιθύνοντες των Γάλλων επιθυμεί να φύγει το καλοκαίρι. Ο λόγος που έδωσε στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ότι  δεν θεωρεί πως βελτιώνεται στη γαλλική ομάδα, ούτε βλέπει πως έχει σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο ευρωπαϊκό τρόπαιο και τέλος μοιάζει μετανιωμένος για το γεγονός ότι μετακόμισε εκεί.

Έτσι, όπως τονίζει η καταλανική εφημερίδα, μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Νειμάρ υπάρχει χάσμα αντιλήψεων μεταξύ τους και έτσι η συνεργασία του θα διακοπεί την φετινή σεζόν. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς ο Βραζιλιάνος άσος βλέπει με καλό μάτι την πιθανότητα να επιστρέψει στους καταλανούς.

Πάντως, όπως επισημαίνει η Sport, μια διαπραγμάτευση για τον Νειμάρ δεν θα ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να απλοποιηθούν σε περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποιούσε το ενδιαφέρον της για τον Κουτίνιο. Όπως έγινε γνωστό ο βραζιλιάνος άσσος ζήτησε να αποχωρήσει και αυτός από την Μπάρτσα και έτσι με μία ανταλλαγή των δύο και με κάποιοι χρηματικό αντίτιμο θα μπορούσε να βρεθεί η λύση και για τους δύο.

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα. Εγγραφείτε και καταθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας, και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής έως και 100 ευρώ!