«Σειρήνες» ηχούν για τον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Μπαϊγί και οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν να τον «δέσουν» στην ομάδα τους.

Μπορεί γενικότερα να μην έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και φέτος να μην έχει συμμετοχές λόγω του τραυματισμού στο γόνατο, ωστόσο ο αγγλικός σύλλογος σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ιβοριανό στόπερ, Μπαϊγί που ανήκει στο δυναμικό του από το 2016. Μετρώντας 50 εμφανίσεις και ένα μόλις γκολ.

Όπως αναφέρεται στο Νησί, θα γίνει ενεργοποίηση της σχετικής οψιόν που υπάρχει με σκοπό να μην χάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πρώην αμυντικό της Βιγιαρεάλ, δίχως να μπουν λεφτά στα ταμεία της.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.