Την σιγουριά του πως η φετινή Νάπολι μπορεί να φτάσει ψηλά και να διεκδικήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή εξέφρασε ο Κουλιμπαλί σε πρόσφατη του συνέντευξη. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μίλησε ακόμη και για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην Corriere dello Sport  «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Η ήττα στο Τορίνο δεν άφησε πίσω της “ίχνη”. Επιπρόσθετα, η σεζόν μόλις άρχισε.

Τέλος ο διεθνής αμυντικός μίλησε και για το μέλλον του αφού σε πολλές μεταγραφικές περιόδους το όνομα του συνδέθηκε για μεταγραφή σε μεγάλους συλλόγους όμως με έξυπνα λόγια φρόντισε να στείλει τα μηνύματα του.

«Οι γονείς μου έμειναν εδώ για δέκα μέρες. Ένιωσαν την αγάπη της Νάπολης, ενώ περπατούσαμε στο δρόμο. Ο κόσμος έρχεται κοντά μου, ζητάει φωτογραφίες, μου δείχνει τα αισθήματά του. Αυτή είναι και η εικόνα που θα θέλω να θυμάμαι από μένα, μόλις αποσυρθώ. Επιθυμώ να τα κάνω όλα καλά. Θέλω ισχυρές και έντονες σχέσεις. Η φιλία, η γαλήνη και η οικογένεια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα και δεν μπορείς να τα αγοράσεις» δήλωσε ο Κουλιμπαλί.

Επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 5% της κατάθεσης σας!