Το ξεκίνημα του Μόιζε Κίν στην Αγγλία δεν είναι αυτό που θα ήθελε, αφού ο 19χρονος επιθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει με την φανέλα της Έβερτον σε 11 συμμετοχές.

Έτσι, δημοσίευμα του ιταλικού «Calciomercato» τον συνδέει με τη Ρόμα, η οποία ενδιαφέρεται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο μάνατζερ του Ιταλού, Μίνο Ραϊόλα, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους Ρωμαίους κι έτσι δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή ακόμη και τον Ιανουάριο.

Βέβαια, η Έβερτον απέκτησε τον νεαρό επιθετικό από τη Γιουβέντους, Κίν με 27,5 εκατ. ευρώ και για να τον αφήσει να φύγει θα απαιτήσει ένα ποσό κοντά σε αυτό που δαπάνησε.

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here