Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε αρνητική απάντηση στους νεραντζούρι αφού οι δικλίδες που όρισαν για την μεταγραφή του διεθνούς Βέλγου επιθετικού Ρομέλου Λουκάκου δεν τους βρίσκει και τόσο σύμφωνους.

Η ομάδα του Μάντσεστερ τόνισε στους ιθύνοντες της Ίντερ ότι  θα συζητήσει μονάχα οποιαδήποτε προσφορά αφορά σε πώληση και μόνο του Ρομέλου Λουκάκου κι έτσι απέρριψαν  την προσφορά της Ίντερ για διετή δανεισμό και όρο αναγκαστικής αγοράς.

Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Ρομέλου Λουκάκου με την μορφή δανεισμού και αγοράς σε βάθος τριετίας.  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε αρνητικά αφού οι όροι που συμπεριελάμβαναν οι Ιταλοί στην προσφορά τους, ήταν τέτοιοι που δεν μπορούσε να τους αποδεχτεί ο αγγλικός σύλλογος.

Με βάση τα όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, η Ίντερ ήθελε τον διετή δανεισμό του Βέλγου φορ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, με αναγκαστική αγορά του παίκτη το καλοκαίρι του 2021 με το ποσό του δανεισμού και της αγοράς να φτάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την πλευρά της ήταν απόλυτη και ξεκαθάρισε ότι θα συζητήσει μονάχα προτάσεις για την πώληση του Λουκάκου κι έτσι αυτή η προσπάθεια της ομάδας του Μιλάνου έπεσε στο κενό. Τώρα αναμένουμε αν οι νεραντζούρι επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του παίχτη ή εάν προκύψει άλλος μνηστήρας για την αγορά του.

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.