Σε μια αξιοπρόσεκτη δήλωση προχώρησε ο Σάμουελ Ετό. Ο Καμερουνέζος επιθετικός, ο οποίος αποσύρθηκε μόλις πριν λίγο καιρό από την ενεργό δράση, μίλησε στη «Gazzeta dello Sport», ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες με απόλυτη επιτυχία και όταν ρωτήθηκε σε ποια από τις δύο ήταν η καλύτερη εμπειρία της καριέρας του, αυτός εξέπληξε με την απάντησή του. « Ίντερ ή Μπαρτσελόνα; Όχι, η καλύτερη περίοδος ήταν στη Μαγιόρκα. Όσον αφορά τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ είμαι στο 50-50.

Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω εκατομμύρια παιδιά από την Αφρική να πιστέψουν πως τα πάντα είναι πιθανά στη ζωή. Η Ίντερ το επιβεβαίωσε. Ήταν το επόμενο βήμα», δήλωσε ο Ετό.

Για το γεγονός πως υπήρξαν άτομα που του είπαν να μην αγωνιστεί στην Ιταλία, λόγω των ρατσιστικών συμπεριφορών που υπάρχουν εκεί, ανέφερε: «Πολλοί μου έλεγαν να μην αγωνιστώ στην Ιταλία, λόγω του χρώματος μου. Τελικά, έκανα καλά που δεν τους άκουσα», υποστήριξε ο παλαίμαχος Καμερουνέζος άσος.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!