Μέχρις τις 30 Ιουνίου η Μπαρτσελόνα χρειάζεται να συγκεντρώσει 124 εκατ. ευρώ από πωλήσεις παικτών, σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN.

Οι «μπλαουγκράνα», λόγω των δαπανηρών μεταγραφών, αλλά και των τεράστιων ποσών που ξοδεύουν σε μισθούς είναι αναγκασμένοι κάθε χρόνο να πουλούν παίκτες για να μην καταγραφεί έλλειμμα.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα καρατομηθούν, βάσει του κανονισμού του συλλόγου. Οι Φελίπε Κουτίνιο και Ιβάν Ράκιτιτς είναι οι παίκτες που θέλει να ξεφορτωθεί ο καταλανικός σύλλογος.

Για να αποφύγει μία τέτοια κατάσταση η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην πώληση του Γιάσπερ Σίλεσεν στη Βαλένθια. Αυτό το deal εξυπηρέτησε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ώστε να προχωρήσει έπειτα στην αγορά του Νέτο από την ίδια.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό! Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς! Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ! Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.