Ένα όχι τιμητικό ρεκόρ έσπασε ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο τελευταίος τραυματισμός που υπέστη και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δέκα μέρες είναι ο 25ος στην καριέρα του στην Ρεάλ και έτσι κατέρριψε την… επίδοση των 24 που είχε ως παίκτης της Τότεναμ.

Ο 30χρονος Ουαλός άσος, Μπέιλ έχει απουσιάσει ήδη από 90 αγώνες της «βασίλισσας» στο διάστημα που φορά την φανέλα της και η καταμέτρηση συνεχίζεται. Ως παίκτης της Τότεναμ είχε αγωνιστεί σε 203 από τα 323 παιχνίδια της ομάδας στα έξι χρόνια που την υπηρέτησε.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!