Την απόλυτη γνώση των εργασιακών του δικαιωμάτων φαίνεται πως έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην δημοσιοποιεί πληροφορίες σχετικά με τον πρόσφατο μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε με την εθνική Ουαλίας.

Από χθες που ήρθε στη… φόρα το εν λόγω ζήτημα από τη «Marca» έχουν ξεκινήσει συζητήσεις επί συζητήσεων στην Ισπανία, σχετικά με τη σπανιότητα της εν λόγω κίνησης του Μπέιλ. Όμως, αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση, όπως σημειώνει το ισπανικό Μέσο.

Στη χώρα της Ιβηρικής, είναι σύνηθες οι ομάδες να ενημερώνουν λεπτομερώς για την κατάσταση της υγείας των ποδοσφαιριστών τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το άρθρο 22, παρ. 4 του νόμου 31/1995, η πρόσβαση σε ιατρικές πληροφορίες ενός εργαζομένου πρέπει να περιορίζεται στον προσωπικό ιατρό και στις αρχές υγειονομικής περίθαλψης που ελέγχουν την υγεία του και δεν μπορούν να παρασχεθούν στον εργοδότη ή σε άλλα άτομα χωρίς τη συναίνεση του εργαζόμενου. Στη δεδομένη περίπτωση, λοιπόν, ο εργαζόμενος είναι ο Μπέιλ και έχει το απόλυτο δικαίωμα άσκησης του εν λόγω αιτήματος προς το κλαμπ του.

Πλέον, όλο και περισσότεροι παίκτες ζητούν να μην βγαίνουν προς τα έξω τέτοιου είδους πληροφορίες. Αρκετοί εξ αυτών θεωρούν ότι ίσως επηρεαστούν μελλοντικές διαπραγματεύσεις για μία πιθανή ανανέωση του συμβολαίου τους ή για μία μεταγραφή.

Σε ότι αφορά τις άλλες χώρες τα πράγματα διαφοροποιούνται.

Στην Premier League και στην Bundesliga δεν δημοσιοποιούν τα ιατρικά στοιχεία των ποδοσφαιριστών τους. Για παράδειγμα ο Πάκο Αλκάθερ παραμένει στα «πιτς» σχεδόν ένα μήνα και η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει αναφέρει τίποτα για την κατάστασή του.

Στην Seria A άλλα κλαμπ -όπως η Ρόμα- δεν έχουν πρόβλημα να ενημερώνουν για την ετοιμότητα ή όχι του δυναμικού τους, άλλα όμως δεν το συνηθίζουν.

Από την άλλη, υπάρχει και το παράδειγμα των ΗΠΑ, όπου η γενικότερη κουλτούρα εκδημοκρατισμού που περιβάλλει τον αθλητισμό, έχει οδηγήσει τις ομάδες στο να θεωρούν ότι οι φίλαθλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες γίνεται.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!