Όπως έγινε γνωστό, ο Βραζιλιάνος χαφ της Νάπολι, Άλαν, τιμωρήθηκε από τη διοίκηση με το «βαρβάτο» πρόστιμο των 200 χιλ. ευρώ.

Και αυτό καθώς είχε επεισόδιο μετά το ματς με την Σάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική του Champions League με τον γιο του προέδρου και αντιπρόεδρο της ομάδας, Έντο Ντε Λαουρέντις.

Μάλιστα, η «Corriere» αναφέρει πως πέραν του Άλαν και οι υπόλοιποι παίκτες της Νάπολι έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο 2,5 εκατ. ευρώ συνολικά, το οποίο αναλογεί κοντά στις 22 χιλ. ευρώ ανά παίκτη. Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές κοιτάζουν να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους και αναμένεται να πάρουν τα δικά τους μέτρα κόντρα στις αποφάσεις της διοίκησης.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό!Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς!Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ!Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.