Τη δυνατότητα να αποκτήσει τον Φαμπιάν Ρουίθ έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ είχε η Μπαρτσελόνα το 2017. Όμως, ο Πεπ Σεγκούρα ήθελε να πάρει τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν η καταλανική ομάδα είχε μία ακόμα ευκαιρία να τον αποκτήσει με 15 εκατομμύρια. Ο Φαμπιάν Ρουίθ ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο μισό της σεζόν 2017/18 και η ρήτρα του είχε οριστεί στα € 15εκ. Η Μπέτις κινήθηκε γρήγορα και του προσέφερε νέο συμβόλαιο και η ρήτρα του αυξήθηκε στα € 30εκ.

Ενώ τώρα, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε σχεδιάζει να κινηθεί για τον Ισπανό μέσο το επόμενο καλοκαίρι και η Νάπολι αναμένεται να ζητήσει τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα. Ενώ το δημοσίευμα τονίζει πως παρόμοια περίπτωση ήταν και ο Κρίστιαν Θεμπάγιος, που τελικά πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέντε λεπτά! Τόσα χρειάζεστε για ένα στοίχημα!

Πιστεύετε στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 5 λεπτά ενός LIVE αγώνα; Στοιχημάτιστε σε αυτό! Είστε μόνο 300 δευτερόλεπτα μακριά από ένα εξαιρετικό στοίχημα! Εάν περιμένετε γκολ σύντομα – αυτό είναι το στοίχημα για εσάς! Και δεν είναι μόνο αυτό, μαζί μας μπορείτε να στοιχηματίσετε και στην επίτευξη γκολ στα επόμενα 10 ΛΕΠΤΑ! Το ποδόσφαιρο παρακολουθείτε κυρίως για τα γκολ, και τα κουπόνια γίνονται για διασκέδαση και αγωνία.