Γιάννης Μπουρούσης με την παρουσία του στο τουρνουά “Ακρόπολις” με την Εθνική ομάδα μπήκε στην πρώτη δεκάδα της ιστορικής λίστας των συμμετοχών, ενώ είναι έτοιμος να μπει και στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ της “γαλανόλευκης”!

Αναλυτικά τι αναφέρει η ΕΟΚ μέσω της ιστοσελίδας της για τον Μπουρούση:

Η αυλαία του τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» έπεσε χθες στο ΟΑΚΑ με τον Γιάννη Μπουρούση να μπαίνει σε ένα πολύ ξεχωριστό γκρουπ παικτών. Έγινε ο δέκατος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας συμπλήρωσε 166 συμμετοχές με την επίσημη αγαπημένη, αφήνοντας πλέον μια θέση πιο πίσω τον Μάνθο Κατσούλη. Οι πρώτοι δέκα σε συμμετοχές στην ιστορία της Εθνικής Ανδρών είναι:

Παναγιώτης Γιαννάκης 351
Παναγιώτης Φασούλας 244
Φάνης Χριστοδούλου 220
Νίκος Ζήσης 189
Γιώργος Σιγάλας 185
Αντώνης Φώτσης 184
Λιβέρης Ανδρίτσος 182
Δημήτρης Κοκολάκης 178
Νίκος Γκάλης 168
Γιάννης Μπουρούσης 166

Ο Μπουρούσης βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη δεκάδα και στους σκόρερ. Έφτασε τους 1598 πόντους, είναι στην 11η θέση της σχετικής λίστα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να βρίσκεται μια θέση πιο ψηλά με 1605.

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!