Ο Σέρχιο Ράμος μιλά για τον Φαν Ντάικ

Τη στήριξή του στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος, στο ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα της Amazon στον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Ο τελευταίος αμυντικός που κατέκτησε το βραβείο ήταν ο Φάμπιο Καναβάρο το 2006 και ο νυν αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι είναι δίκαιο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο με τον στυλοβάτη της άμυνας της Λίβερπουλ: «Αν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ κερδίσει, θα είναι απόλυτα δίκαιο γι΄ αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος αμυντικός».

Ο Ράμος αναφέρθηκε και στη δυσκολία ενός αμυντικού να κερδίσει το κορυφαίο βραβείο: «Είναι πιο δύσκολο για έναν αμυντικό να κερδίσει το βραβείο, αλλά φαίνεται πως οι Κριστιάνο και Μέσι δεν θα το κερδίσουν φέτος».

Τέλος, ο 33χρονος στόπερ εξέφρασε κάποια αμφιβολία για τα κριτήρια επιλογής του νικητή: «Σε κάνει να σκέφτεσαι διάφορα το ότι δεν έχει κερδίσει το βραβείο κανένας Ισπανός. Είναι ένα ατομικό βραβείο, αλλά δεν είναι εντελώς σαφές ποια είναι τα κριτήρια γι΄ αυτό».

Πάντα η διασκέδαση με φίλους ειναι περισσότερη. Προτείνετε ένα φίλο σας να εγγραφεί στην meridianbet.com.cy, και αν ο αυτός στοιχηματίσει τουλάχιστον 10 ευρώ, θα πάρετε και εσείς 10 ευρώ στον λογαριασμό σας ως Μπόνους!