«Πρωταθλήτρια» του Instagram η Γιουνάιτεντ με έσοδα 620 χιλ. ευρώ!!!

171

Έρευνα στην Αγγλία ανέδειξε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως τους πιο ακριβοπληρωμένους από διαφημίσεις στο Instagram, με συνολικές απολαβές στις 620 χιλ. ευρώ τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με έρευνα που μέτρησε τον αριθμό των προωθητικών αναρτήσεων στους παίκτες κάθε ομάδας, οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται στην κορυφή με συνολικές εισπράξεις 620 χιλ. ευρώ, λίγο πάνω από την Τσέλσι που φτάνει στις 617 χιλιάδες.

Η μελέτη της Online Casinos έφερε επίσης στο προσκήνιο και τους 10 ποδοσφαιριστές της Premier League με το μεγαλύτερο λαμβάνειν από τις διαφημίσεις στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τα αποτελέσματα να εκπλήσσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι από πλευράς της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ, ο παίκτης με τα περισσότερα έσοδα είναι ο Αντρέας Περέιρα, την ώρα που ο πιο καλοπληρωμένος είναι ο Ντάνι Θεμπάγιος της Άρσεναλ (116 χιλιάδες).

Το Empty Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος όπου ένας παίκτης παρουσιάζει μία ιδέα για διαμόρφωση ενός παιχνιδιού.Το πρακτορείο εξετάζει αυτή την ιδέα και βάση αυτής προτείνει αποδόσεις αν και εφόσον πληρούνται  ορισμένες προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στους κανόνες.

Μια νέα προσφορά ονόματι Happy Hour φέρνει η Meridianbet στην διάθεση του στοιχηματικού της κοινού. Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό στα πρακτορεία μας είτε στην ιστοσελίδα μας. Η προσφορά αυτή αφορά όλους τους εν εξελίξει αγώνες μεταξύ των ωρών 10-12 το πρωί μόνο.

25 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.