Όλοι δείχνουν μετάθεση του Euro!

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι εθνικές ομοσπονδίες και οι λίγκες των χωρών εν όψει της αυριανής κρίσιμης τηλεδιάσκεψης της UEFA. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, θα κρατήσουν κοινή γραμμή ζητώντας την μετάθεση του Euro για το 2021, προκειμένου να δοθεί χρόνος στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις να ολοκληρωθούν και να μην χρειαστεί να διακοπούν «βίαια».

«Όλοι ή σχεδόν όλοι ενάντια στο Euro 2020. Χθες, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό οι λίγκες, οι ομοσπονδίες, οι σύλλογοι και οι φορείς να εμφανιστούν συμπαγείς στην αυριανή τηλεδιάσκεψη με την UEFA και να προτείνουν μετάθεση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τον Ιούνιο του 2021 , ή στο τέλος του 2020, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες», αναφέρει η εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται πως το ρεπορτάζ από την Ελλάδα αναφέρει πως εφόσον μετατεθεί το Euro, υπάρχει ένα πλάνο για έναρξη των playoffs τον Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο και να μην τελειώσει πρόωρα η χρονιά.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, υπό την προϋπόθεση πως ο κορωνοϊός θα μπει σύντομα σε ύφεση και θα εκλείψει ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.