Στο επόμενο εξάμηνο και στις αρχές του 2020 αναμένονται οι μπουλντόζες να ξεκινήσουν τα έργα για την δημιουργία του νέου Καμπ Νού. Το νέο στάδιο αναμένεται να είναι το στολίδι της Βαρκελώνης!

Τα όποια μικρά εμπόδια που αφορούσαν τον σχεδιασμό του και τις αδειοδοτήσεις ξεπεράστηκαν και έτσι το έργο υπολογίζεται ότι θα παραδοθεί μέσα στο 2024 όπου και θα κοσμεί την πόλη.

Το αρχικό κόστος κατασκευής εκτιμήθηκε γύρω στα 600 εκατομμύρια ευρώ όπου και το Δ.Σ ήταν σύμφωνο. Τελικά με κάποιες διαφοροποιήσεις στο κόστος προστέθηκαν ακόμα 100 εκατομμύρια που πολλούς ξένισαν για την κατασκευή του Καμπ Νού. Η διαφορά αυτή τελικά θα καλυφτεί από μια εμπορική συμφωνία του γηπέδου. Παράλληλα με γήπεδο η Μπαρτσελόνα θα φτιάξει και νέο γήπεδο της μπασκετικής της ομάδας!

Η εταιρεία με τις αποδεδειγμένα υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και τις περισσότερες Online Προσφορές στην Κύπρο, σας δίνει ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σας.

Πλέον, με την επιλογή του Turbo Cashout, ο απόλυτος έλεγχος των στοιχημάτων περνάει στα δικά σας χέρια αφού μπορείτε είτε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους, είτε να μειώσετε τις απώλειες σας, διορθώνοντας την αρχική σας πρόβλεψη με το πρόωρο κλείσιμο/διευθέτηση του στοιχήματος σας πριν την χρονική ολοκλήρωση των αγώνων.

Στην Meridianbet, ΕΣΥ καθορίζεις τα κέρδη σου!