Σοβαρές καταγγελίες: "Επώνυμοι Ολυμπιακοί προπηλάκισαν τον Ανδρέα Σάντη"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM και αναφέρθηκε σε προπηλακισμούς στο τέλος του αγώνα και προέβει σε σοβαρές καταγγελίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, τόσο ο Πρόεδρος με τις δηλώσεις του, όσο και μαζί, πως σε αυτό το Β’ γκρουπ θέλουμε να κάνουμε 14 νίκες. Και για την ιστορία μας, αλλά και για να δείξουμε σεβασμό στις ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το κάναμε και με τη Δόξα και με τον Ολυμπιακό, που και στα δύο παιχνίδια το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Το να μην παίξεις καλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όμως το να παρουσιαστείς αδιάφορος είναι κάτι που δεν θέλουμε».

Για το κίνητρο: «Όλοι όσοι αγωνίζονται στην Ανόρθωση, για όσο επιλέγονται να παίζουν, οφείλουν να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό έχει ξεκαθαριστεί σε όλους».

Για τον προγραμματισμό: «Περί του προγραμματισμού, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα ναι μεν δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και είναι λογικό να γίνονται κάποια πράγματα στο παρασκήνιο, όμως είμαστε ακόμα στον Μάρτιο. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κάνει προγραμματισμό από τον Μάρτιο. Σε διοικητικό επίπεδο και επίπεδο προγραμματισμού γίνονται κάποιες επαφές, αλλά όλα είναι παρασκηνιακά και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να φτάσουμε σε ανακοινώσεις».

Για τον προπονητή της επόμενης σεζόν: «Επαναλαμβάνω πως γίνονται πολλά πράγματα που αφορούν το παρασκήνιο και θα χρειαστεί υπομονή ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, μέχρι να έχουμε ανακοινώσεις».

Για το γεγονός πως αλλάζει σε οικονομικά δεδομένα το πρωτάθλημα: «Κανείς δεν έχει κλειστά τα μάτια και τα αυτιά του, βλέπουμε τι συμβαίνει στο περιβάλλον και πως διαμορφώνεται. Αν ρίξουμε ματιές και στην Β’ κατηγορία, βλέπουμε πως ετοιμάζονται και άλλα παρόμοια. Κανείς δεν μπορεί να περιμένει μάνα εξ ουρανού, να έρθει κάποιος επενδυτής με πολλά εκατομμύρια. Στην επόμενη ημέρα θα χρειαστεί οικονομική βοήθεια από όλους».

Για την διακοπή: «Είναι περίοδος που θα πάρουν κάποιες ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας. Έχουμε εφτά παίκτες που πήραν κλήση για τις Εθνικές ομάδες και θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα για να μπουν στις προπονήσεις. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε, όταν όλοι είναι διαθέσιμοι θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα».

Για τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα: «Υπάρχει μία αναφορά που οφείλουμε να κάνουμε, καθώς στο τέλος του αγώνα, επώνυμοι Ολυμπιακοί προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ομάδας στα επίσημα του Μακαρείου. Δυστυχώς η διαφορά στην αντιμετώπιση των δικών μας οπαδών, που ολοκληρώθηκε ο αγώνας κυπέλλου και αποκλειστήκαμε, όμως οι οπαδοί μας χειροκρότησαν στο τέλος. Έγινε ήδη καταγγελία για το γεγονός αυτό».

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης