Πήραν από ένα βαθμό Ανόρθωση και ΑΕΚ

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με την ΑΕΚ να μην κερδίζει μετά από εννέα σερί νίκες και την Ανόρθωση με τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο της να παρουσιάζεται βελτιωμένη.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα και προσπάθησε να έχει τον έλεγχο του ματς. Ήθελε ένα γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού, όμως ο Γκιούρτσο αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Ένα πέναλτι που ήρθε μετά από χέρι του Αντωνιάδη και ο Ούγγρος στο 21΄ νικήθηκε από τον Λόρια. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και πήγαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη το ματς δεν άλλαξε και πολύ. Η ΑΕΚ προσπάθησε να κρατήσει μπάλα μα και να γίνει επικίνδυνη αλλά δεν τα κατάφερε μιας και κυρίως απείλησε με Άλτμαν. Η Ανόρθωση περισσότερο στην αντεπίθεση θέλησε να χτυπήσει και εκεί έψαξε με αυτό τον τρόπο να σκοράρει θέλοντας να διασφαλίσει την ισοπαλία. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δυο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Κορρέα, Χαρογιάν, Αντωνιάδης, Σαμπό, Τεχέρα, Ιωάννου (69’Πάντσεον), Νινγκά, Εμπραλίτζε (51’Χριστοφή).

ΑΕΚ: Πίριτς, Γκονζάλεθ, Κάσας, Λέδες, Φαράζ, Λόπες (67’Τρισκόφσκι), Μιλίσεβιτς, Πέρε Πονς (79’Σανχούρχο), Εγγλέζου (79’Γκαρθία), Γκιούρτσο (67’Ρομό), Άλτμαν.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης