Με νίκη γράφει ιστορία και πιάνει ξανά κορυφή

Ποτέ στην ιστορία της η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει εννέα νίκες σερί στο πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή έχει οκτώ σερί νίκες που πέτυχε την εποχή Ιμανόλ Ιδιάκεθ και αν κερδίσει σήμερα ο Όλτρα θα γράψει ιστορία στην ομάδα και η ΑΕΚ θα πιάσει το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή.

Ένα ακόμη έξτρα κίνητρο για τον Ισπανό τεχνικό και την ομάδα του στην σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ να θέλει νίκη και μόνο νίκη μπροστά στο δικό της κοινό που αναμένεται να δώσει δυναμικά το παρόν του στο γήπεδο.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό. Καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι και ο Όλτρα δεν είναι τυχαίο που πλέον μιλά ανοικτά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν κρύβεται ο έμπειρος τεχνικός. Βλέπει ότι η ομάδα του μπορεί να παλέψει για τον μεγάλο στόχο και έστω και προσεκτικά κάνει αναφορές για το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά η ομάδα της Λάρνακας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέρε Πονς και Ναούν, ενώ ο Όλτρα έκανε αναφορά χθες και για 2-3 ακόμη μικροπροβλήματα σε κάποιους παίκτες και δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλος παίκτης που θα μείνει εκτός.

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης