Έγραψε ξανά ιστορία και «πέταξε» για τους «16»

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση και παίζοντας έξυπνα η ΑΕΚ πήρε το 0-0 εκτός έδρας με την Ντνίπρο και προκρίθηκε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το γκολ του Γκαρσία στον πρώτο αγώνα αποδείχθηκε «χρυσό» και η ΑΕΚ με ασπίδα το 1-0 της Αρένα πέρασε στην επόμενη φάση και πρόσφερε τεράστια χαρά στους 800 φίλους της που έκαναν το μακρινό ταξίδι.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό η ΑΕΚ ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στο ματς και δεν επέτρεψε πολλούς κινδύνους στην άμυνα του Πίριτς. Μεγαλύτερο κίνδυνος το δοκάρι των Ουκρανών στο 54΄.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση και πλέον περιμένει με αγωνία να μάθει ποιος θα είναι ο επόμενος ευρωπαϊκός της αντίπαλος.

Ντνίπρο: Walef, William (73΄ Kohut), Svatok, Sarapii, Hamache, Rubchynskyi (46΄ Tanchyk), Babenko, Felipe, Peglow (84΄ Nazarenko), Pikhalonok, Hutsuliak

ΑΕΚ: Πίριτς, Ροσάλες, Μιλίσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρθία, Λέδες, Πονς (90+1 Εγγλέζου), Σανχούρχο (84΄ Μάμας), Φαράζ (84΄ Νίκολιτς), Γιάκολις (74΄ Κάσας), Λόπες (90+1 Γκονζάλεθ)

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης