Πέδρι - Μπαρτσελόνα: Επιστροφή στις προπονήσεις δύο μέρες πριν λήξει η... άδεια!

Ούτε τις δύο εβδομάδες διακοπών που του δόθηκαν… αναδρομικά δεν ολοκλήρωσε ο Πέδρι, ο οποίος επέστρεψε οικειοθελώς στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα και θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί ακόμη και βασικός στο επόμενο παιχνίδι!

Μετά την ατελείωτη σεζόν των 68 συμμετοχών με Μπαρτσελόνα, εθνική ανδρών και την ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας, ο Πέδρι όχι απλά δεν χαμπαριάζει, αλλά δεν βλέπει και την ώρα να πιάσει ξανά δουλειά και να καταγράψει ακόμη μια υπέρ-γεμάτη χρονιά στα Μπλαουγκράνα. Ο 18χρονος μέσος πήρε (επιτέλους) άδεια από το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν στις 21 Αυγούστου κι ενώ αυτή έληγε την προσεχή Τετάρτη (8/9), εκείνος επέστρεψε δύο ημέρες νωρίτερα και εντάχθηκε κατευθείαν στις προπονήσεις!

Όπως γράφει η «Sport», ο «βιονικός» πιτσιρικάς από τα Κανάρια Νησιά έκρινε ότι είχε ήδη φορτίσει τις μπαταρίες του (κυρίως) πνευματικά και έθεσε και πάλι εαυτόν στις υπηρεσίες της ομάδας του και του Ολλανδού τεχνικού, ενόψει της προετοιμασίας για τα ματς της La Liga (εκκρεμεί το ντέρμπι με τη Σεβίλλη που είναι προγραμματισμένο για αυτό το Σαββατοκύριακο), αλλά και την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (14/9, 22:00).

gazzetta.gr