Βρίσκουν δίκτυα με σχετική ευκολία

Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν-Ζερμαίν αναμετρώνται απόψε στο «Camp Nou» στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 10/3 θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός στο «Parc des Princes» του Παρισιού.

1027: FC Barcelona – Paris Saint-Germain FC 22:00 («Camp Nou»)

Μπαρτσελόνα: Εμφάνιση από τα παλιά για τη Μπαρτσελόνα, η οποία το Σάββατο (13/2) επικράτησε με 5-1 εντός της Αλαβές. Οι «μπλαουγκράνα» στο ημίχρονο πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Τρινκάο (29′) και Μέσι (45′). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με τον Ριόχα, όμως μέσα σε διάστημα έξι λεπτών η Μπαρτσελόνα με άλλα τρία γκολ (Τρινκάο 74′. Μέσι 75′, Φίρπο 80′) καθάρισε τον αγώνα. Την Κυριακή (21/2) θα φιλοξενήσει στο «Καμπ Νου» τη Καντίθ σε αγώνα για την 24η αγωνιστική στη Λα Λίγκα. Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δέχθηκε εντός έδρας οδυνηρή ήττα (0-3) που της έδωσε τελικά το δεύτερο εισιτήριο για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Παρί Σεν-Ζερμαίν, σ’ ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης αυτής.

Αγωνιστικά νέα: Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Πικέ (στόπερ) μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο μοιάζει πολύ απομακρυσμένο το σενάριο να πάρει και φανέλα βασικού σε τέτοιο παιχνίδι. Η απόφαση πάντως ανήκει στον Ρόναλντ Κούμαν και θα την πάρει την τελευταία στιγμή. Έτοιμος για επιστροφή είναι και ο Μπρέιθγουεϊτ (επιθετικός), σε αντίθεση με τον Αραούχο (στόπερ), του οποίου οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του. Απ’ εκεί και πέρα συνεχίζουν να μην υπολογίζονται οι Σέρτζι Ρομπέρτο (μπακ), Κοουτίνιο (μεσοεπιθετικός) και Άνσου Φάτι (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα: Τερ-Στέγκεν, Άλμπα, Μιγκέθα, Λενγκλέ, Ντεστ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Μέσι, Ντεμπελέ, Γκριζμάν.

Παρί Σεν-Ζερμαίν: Η Παρί στην μετά Τούχελ εποχή προσπαθεί ακόμη να αφομοιώσει το σύστημα του νέου της τεχνικού, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Στον τελευταίο της αγώνα μάλιστα εντός, κόντρα στη Νις τα βρήκε σκούρα, για να κερδίσει τελικά με 2-1 με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 76′. Την ερχόμενη Κυριακή (21/2) ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τη Μονακό. Στη φάση των ομίλων, μετά από τέσσερις νίκες και δύο ήττες κατάφερε και πήρε την πρωτιά με 12 βαθμούς για να κληρωθεί στη συνέχεια με τη Μπαρτσελόνα.

Αγωνιστικά νέα: Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε για τη Βαρκελώνη η Παρί που δεν θα έχει στη διάθεση της τους Νεϊμάρ (επιθετικός) και Ντι Μαρία (εξτρέμ). Μάλιστα ο Βραζιλιάνος θεωρείται αμφίβολος και για τον επαναληπτικό μετά από τρεις βδομάδες. Επιπλέον εκτός βρίσκεται και ο Ντάγκμπα (μπακ). Αντίθετα, επιστρέφουν οι Βεράτι (χαφ) και Φλορέντσι (μπακ), όπως και ο Ραφίνια (χαφ-εξτρέμ), ο οποίος όμως θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα: Νάβας, Φλορέντσι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Κουρζαβά, Παρέδες, Γκουεγιέ, Μ’Μπαπέ, Βεράτι, Κιν, Ικάρντι.

Προϊστορία: Από το 2010 μέχρι σήμερα, Μπαρτσελόνα και Παρί στο «Καμπ Νου» έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές. Αήττητοι στο γήπεδο τους οι «μπλαουγκράνα» σε αναμετρήσεις με τους «Παριζιάνους», καθώς μετράνε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

08.03.17Champions LeagueΜπαρτσελόναΠαρί Σεν-Ζερμαίν6 : 1
21.04.15Champions LeagueΜπαρτσελόναΠαρί Σεν-Ζερμαίν2 : 0
10.12.14Champions LeagueΜπαρτσελόναΠαρί Σεν-Ζερμαίν3 : 1
10.04.13Champions LeagueΜπαρτσελόναΠαρί Σεν-Ζερμαίν1 : 1

*Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται τελευταία οι «μπλαουγκράνα» και με το που έγινε γνωστή η απουσία του Νεϊμάρ, η απόδοση του άσσου πήρε την κατιούσα. Παρ’ όλα αυτά στους «Παριζιάνους» υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να αντικαταστήσουν επάξια το κενό του Βραζιλιάνου σταρ. Στο συγκεκριμένο ματς δύσκολο να βγάλεις άκρη με σημεία, αφού μπορεί να πάει παντού. Γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε να επιλέξουμε τον συνδιασμό του goal/goal & 3+ με δεδομένο ότι και οι δύο παίζουν επιθετικά και βρίσκουν δίκτυα με σχετική ευκολία. Το GG&3+ στη Meridianbet δίνεται σε απόδοση 1,83 και είναι η ψηλότερη απόδοση της αγοράς.

Red Thursday Bonus (18/2): Επιστρέφει κοντά σας ανανεωμένο (δείτε όρους και προϋποθέσεις).