Ψάχνει ένα ξέσπασμα η Γάνδη

Στη «Ghelamco Arena» η Γάνδη υποδέχεται τη Μπίρσοτ σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Jupiler Pro League.

0018: KAA Gent – K Beerschot VA 19:30 («Ghelamco Arena»)

Γάνδη: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 με ανατροπή από την Σεντ Τρουίντεν γνώρισε στη πρεμιέρα του Βελγικού πρωταθλήματος η Γάνδη. Μόλις στο 2′ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Χάτσε-Όλσεν, για να φέρουν το ματς στα ίσα οι γηπεδούχοι 10 λεπτά αργότερα, ενώ στο 67′ πέτυχαν ακόμη ένα γκολ και πήραν τη νίκη με 2-1. Ακόμη μία ήττα ακολούθησε την Πέμπτη (29/7) για τη Γάνδη, αυτή τη φορά από τη Βαλερένγκα στο Όσλο με 2-0. Παρ’ όλα αυτά όμως χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα, η Βελγική ομάδα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα βρει απέναντι της τη Ρίγα από τη Λετονία.

Μπίρσοτ: Με το αριστερό και της Μπίρσοτ η πρεμιέρα, αφού έχασε στην έδρα της με 1-0 από τη Σερκλ Μπριζ, με το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση να έρχεται στο 40′. Σήμερα, ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τη Γάνδη, ένα σαφώς πιο ισχυρό αντίπαλο σε σχέση με τον προηγούμενο, ωστόσο θα το παλέψει, επιδιώκοντας το βαθμολογικό όφελος. Εξάλλου ο στόχος της Μπίρσοτ και στη φετινή χρονιά παραμένει ο ίδιος, την έξοδο δηλαδή στην Ευρώπη, κάτι που έχασε πέρσι για ένα μόλις βαθμό.

Προϊστορία: Την περσινή σεζόν στην έδρα της η Γάνδη επικράτησε με 5-1 της Μπίρσοτ.

04.10.20Jupiler Pro LeagueΓάνδηΜπίρσοτ5:1

**Από ήττα στη πρεμιέρα προέρχεται η Γάνδη, η οποία ψάχνει ένα ξέσπασμα έτσι ώστε να δηλώσει ότι θα βρίσκεται στα ψηλά και τη φετινή χρονιά. Η Μπίρσοτ μοιάζει ιδανική ομάδα γι’ αυτό. (1&3+ στο 2,06, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet)

WELCOME BONUS: Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €20 Μπόνους!

Προηγούμενο άρθρο