Το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς διεκδικούν Ίντερ και Γιουβεντους!

*Στο «Giuseppe Meazza» η Ιντερ υποδέχεται τη Γιουβεντους στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας.

0589: Inter vs Juventus («Giuseppe Meazza»)

Ιντερ:

Πήρε το «αίμα»της πίσω η Ίντερ το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Λάτσιο καθώς μπροστά στο κοινό της επικράτησε με 2-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της Serie A.

Τα γκόλ των «νερατζούρι» πέτυχαν οι Αλεσάντρο Μπαστόνι (30’) και ο αμυντικός Μίλαν Σκρίνιαρ (67’) δίνοντας την μεγάλη νίκη για την ομάδα του που σημαίνει ότι παραμένει μπροστά απο την μισητή της συμπολίτισσα Μίλαν ένα βαθμό και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με την νίκη της η Ίντερ συνεχίζει το νικηφόρο της σερί στο πρωτάθλημα στα τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια αλάνθαστα και τώρα βλέπει μπροστά στον τελικό του Σούπερ Κάπ με την Γιουβέντους και θα θέλει να πάρει το 6ο της Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Αγωνιστικά νέα:

Στα αγωνιστικά, εκτός για την Ιντερ οι Σατριάνο και Κορτάζ.

Γιουβέντους:

Πιος δεν την είδε και δεν την φοβήθηκε την Γιουβέντους, πέτυχε ανατροπάρα στο Ολίμπικο της Ρώμης απέναντι στην Ρόμα με 3-4.

Παρόλο που βρέθηκε πίσω με 3-1 απο τους «Ρωμαίους» κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 7 μόλις λεπτά με τους Λοκατέλι, Κουλουσέφσκι και Ντι Σέκλιο να σκοράρουν και να δίνουν το τρίποντο στην «μεγάλη κυρία».

Το μόνο αρνητικό της μεγάλης νίκης της Γιουβεντους ήταν η αποβολή του Ολλανδού στόπερ Ντε Λίχτ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην 5η θέση η «Γιούβε» με 28 βαθμούς και βρίσκεται 11 ολόκληρους βαθμούς απο την κορυφή και την αντίπαλος της στον τελικό του Σούπερ Καπ Ίντερ.

Αυτό θα είναι ο 17ος συνεχόμενος τελικός στο Σούπερ Καπ και θα θέλει να κατακτήσει το 14ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Αγωνιστικά νέα:

Πολύ σημαντικές μονάδες θα απουσιάζουν απο την ομάδα του Αλέγρι όπως ο Βραζιλιάνος μπάκ Άλεξ Σάντρο, ο στόπερ Μπονούτσι, ο ακραίος επιθετικός Γκουατράδο, ο Βραζιλιάνος Ντανίλο και φυσικά ο Ντε Λίχτ που δέχθηκε την Κόκκινη κάρτα.

Προϊστορία: Όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό πολύ κοντά οι δύο ομάδες ιστορικά, στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις στο “Giuzeppe Meazza” η Γιουβέντους σημείωσε τέσσερις νίκες ενώ η γηπεδούχος Ίντερ σημείωσε τρεις νίκες. Τρία παιχνίδια τελείωσαν «Χ».

14 γκόλ πέτυχαν οι γηπεδούχοι ενώ 11 γκόλ πέτυχαν η Γιουβέντους.

Εκτός από την αναμέτρηση Ίντερ – Γιουβέντους μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet, όπου εκεί θα βρείτε τα πάντα για το στοιχημα.

**Δύο πολύ μεγάλες ομάδες συγκρούονται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, 8/10 παιχνίδια τους στο παρελθόν τελείωσε γκόλ/γκόλ και σε αυτό θα προτιμήσουμε. Το γκόλ γκόλ βρίσκεται στο 1.81 (Μια απο τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς της Meridianbet).

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!