Απέναντι σε αγαπημένη και λίγο λαβωμένη αντίπαλο

*Στο «Olympiastadion» η Χέρτα Βερολίνου αντιμετωπίζει την Μπόχουμ για την 21η αγωνιστική της Bundesliga.

1439: Hertha Berlin vs VFL Bochum «Olympiastadion»

Χέρτα Βερολίνου

Υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου και ηττήθηκε από αυτή με 4-1. Προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική παίζοντας με πιο αμυντική ενδεκάδα και νοοτροπία μα απέτυχε. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και πιο μεγάλο σε έκταση εις βάρος της στο τέλος.

Η ομάδα του Ταϊφούν Κορκούτ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-2) στο πρωτάθλημα, έχει ρεκόρ 2-2-3 σε αυτό (5/7 Over 3.5, 5/7 G/G) μετά από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, και παρέμεινε 13η στη βαθμολογία, τρεις βαθμούς πάνω από την 16η Αουγκσμπουργκ και την θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή.

Με εξαίρεση τη συνάντηση με την Μπάγερν και το Βόλφσμπουργκ, σε όλες τις συναντήσεις της επί Κορκούτ έχει επιθετικό σκεπτικό και κατά διαστήματα παίζει δραστήρια και τολμηρά. Οχι απαραίτητα με επιτυχία. Στο πρωτάθλημα την έχουμε δει τέσσερις φορές ως γηπεδούχο (2-0-2) και τρεις φορές ως φιλοξενούμενη (0-2-1) μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της.

Κοινή σημείωση στις 5/7 παρουσίες (εξαίρεση η Μπάγερν και το Βόλφσμπουργκ) η όρεξη όχι όμως και κάτι τρομερά όμορφο. Σημείωσε έξι γκολ εντός έδρας (3/4 G/G και Over 3.5) μα αυτά προήλθαν κυρίως από φάσεις δυναμισμού και σφάλματα των αντιπάλων της. Μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί στις συνεργασίες της ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική.

Στο διάστημα της διακοπής απέκτησε από τη Στουτγκάρδη τον κεντρικό αμυντικό Μαρκ Ολιβερ Κεμπφ. Την έχει την κατηγορία μα δεν ξέρουμε αν ποιοτικά είναι καλύτερος από τους στόπερ που ήδη έχει η Χέρτα. Θα δείξει. Μαζί με τον Νίκλας Σταρκ πάντως αποτελούσε το βασικό δίδυμο στόπερ της U21 της Γερμανίας που πήρε το Euro του 2017.

Δεδομένα βεβαίως είναι μία επιπλέον λύση για την αμυντική γραμμή με τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ. Τα 42 γκολ παθητικό μετά από είκοσι αγωνιστικές είναι η χειρότερη σχετική επίδοση της Χέρτα μετά από τη σεζόν 1972-1973 που μετρούσε 46 τέρματα παθητικό σε αυτό το σημείο της σεζόν.

Πήρε επίσης τον Νοτιοκορεάτη Ντονγκ Γιούν Λι από την Ουλσάν Χιουντάι. Κλασσική περίπτωση Ασιάτη μεσοεπιθετικού. Με τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά αυτών. Το θέμα είναι να της «βγει». Πήρε και τον 19χρονο Κελιάν Ενσονά από την Καέν. Ακραίος μεσοεπιθετικός, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό οπότε μάλλον ως κίνηση για την επόμενη σεζόν πρέπει κυρίως να τον θεωρούμε.

Σε φιλική αναμέτρηση ηττήθηκε με 4-2 από τη Λεχ Πόζναν. Πάλι τρικυμία υπήρχε στην αμυντική λειτουργία της ενώ και δημιουργικά δεν έδειξε πολλά. Από μακρινό σουτ και στατική φάση πέτυχε τα γκολ της.

Αγωνιστικά νέα:

Νέες απώλειες ο συνήθως βασικός κεντρικός αμυντικός Μπογιάτα και ο νεοφερμένος ακραίος μεσοεπιθετικός Ενσονά. Ένατο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γιάρστεϊν. Είναι διαθέσιμοι μετά από απουσία παιχνιδιού ο σπάνια βασικός επιθετικός Ζέλκε και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σταρκ.

Μπόχουμ

Υποδέχτηκε την Κολωνία και ήρθε ισόπαλη με 2-2 εναντίον της. Είχε προβλήματα στο πρώτο 45λεπτο, δίκαια βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο τέλος του. Στο ισορροπημένο, δίχως φάσεις, δεύτερο 45λεπτο, βρήκε στιγμή ισοφάρισης στο 70’ και με καλή οργάνωση δεν απειλήθηκε ως τη λήξη.

Η ομάδα του Τόμας Ράιζ έμεινε αήττητη για τρίτο παιχνίδι στη σειρά (1-1-0) στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να έχει σταθερό «αέρα» πέντε βαθμών από τη 16η Άουγκσμπουργκ και την θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή. Ουδεμία νέα επισήμανση από εμάς. Συνεχίζει και μας παρουσιάζει ό,τι περιμένουμε. Σταθερό σύνολο, ξέρουμε τι θα δούμε από αυτό.

Ως φιλοξενούμενη ήταν ελάχιστη επιθετικά σε όλες τις εμφανίσεις της με εξαίρεση το Αουγκσμπουργκ όπου έδωσε ρεσιτάλ στις στατικές φάσεις. Στις άλλες αποστολές της λίγα πράγματα. Ενα γκολ πέτυχε από στατική φάση στο Φιρτ, ένα στις καθυστερήσεις της συνάντησης στην Κολωνία και ένα στο τέλος της συνάντησης στην Γκλάντμπαχ. Δικαιολογημένα έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επιθετική επίδοση (6 γκολ) στο τρέχον πρωτάθλημα μαζί με τη Στουτγκάρδη. Λιγότερο αξιόπιστη είναι στον αμυντικό τομέα σε αυτές τις αποστολές σε σχέση με όσα παρουσιάζει στο γήπεδό της.

Από το ρόστερ της αποχώρησε με δανεισμό στη Σερκλ Μπριζ ο αναπληρωματικός επιθετικός Γκανβουλά (9/0). Καλός για την δεύτερη κατηγορία, λίγος για την πρώτη, δεν θα της λείψει. Ούτε ο αναπληρωματικός χαφ Ραμάν Τσιμπσά (0/0) που αποδεσμεύθηκε θα της λείψει.

Σε φιλική αναμέτρηση στο διάστημα της διακοπής ηττήθηκε με 2-0 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Μόνο τους αναπληρωματικούς της χρησιμοποίησε, δίχως αυτοί να ενθουσιάσουν τον προπονητή της.

Αγωνιστικά νέα:

Νέες απώλειες ο συνήθως βασικός κεντρικός αμυντικός Μάσοβιτς και ο βασικός αμυντικός χαφ Λοσιγιά που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19. Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γκράφε, εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζει ο λογιζόμενος ως βασικός μεσοεπιθετικός Τσόλερ.

Προϊστορία:

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Olympiastadion» η Χέρτα Βερολίνου κατάφερε να κερδίσει την Μπόχουμ έξι φορές, ενώ οι φιλοξενούμενοι ακόμη δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Βερολίνο τρεις. Τέσσερις φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

19 γκολ έχει πετύχει η Χέρτα Βερολίνου ενώ η Μπόχουμ έχει πετύχει 6 γκολ.

** Η Χέρτα Βερολίνου θα πάρει την πρωτοβουλία και καλείται να προσέξει τις αντεπιθέσεις ώστε να μην βρεθεί να κυνηγάει στο σκορ. Αν το κάνει τότε η πιθανότητα επικράτησης γίνεται υψηλότερη υπέρ της. Η Μπόχουμ και λιγότερο σκοράρει και λιγότερο σταθερή είναι αμυντικά όταν φεύγει από την έδρα της. Πολύ δυνατό το «No Γκολ» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (2.02 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Χέρτα Βερολίνου με την Μπόχουμ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!