Στοίχημα στην Ιταλική Serie B! Κορυφώνεται η αγωνία για την μάχη της ανόδου!

** Μπενεβέντο – Πίζα λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

**  Πρώτος αγώνας ημιτελικών στη Serie B! Μπενεβέντο και Πίζα κοντράρονται για μια θέση στον τελικό για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο στη Serie A!

Για την Μπενεβέντο η έβδομη θέση στην κανονική περίοδο την υποχρέωσε να μπει στη διαδικασία των πλέι οφ από τον πρώτο γύρο. Φιλοξενήθηκε από την έκτη Ασκολι σε νοκ άουτ αναμέτρηση, όπου για να προκριθεί χρειαζόταν τη νίκη είτε στα ενενήντα λεπτά είτε μετά την παράταση.

Από την άλλη η Πίζα ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην τρίτη θέση και στο -2 από τη δεύτερη Κρεμονέζε που πανηγύρισε την απευθείας άνοδο στη Serie A. Ουσιαστικά είχε την ευκαιρία στα χέρια της και την έχασε, αφού ο απολογισμός της στα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν 1-1-1. Ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο Λέτσε (0-2) όπου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, για να πετάξει στη συνέχεια δύο πολύτιμους βαθμούς υποδεχόμενη την Κοζέντσα (1-1).

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

0326: Benevento vs Pisa « Stadio Ciro Vigorito Stadium»

Προϊστορία

* 6-5-3 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά, 5-2-0 με γηπεδούχο την Μπενεβέντο.

* N/G τέσσερα από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας, Under τρία από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

* Under τρία από τα τέσσερα τελευταία στο Μπενεβέντο.

* Τρίτη συμμετοχή σε ημιτελικό πλέι οφ της Serie B για την Μπενεβέντο. Τη σεζόν 2016-17 προκρίθηκε στον τελικό πανηγυρίζοντας ακολούθως την άνοδο, ενώ τη σεζόν 2018-19 αποκλείστηκε από την Τσιταντέλα.

* Μόλις δεύτερη παρουσία για την Πίζα. Μοναδική έως τώρα τη σεζόν 2007-08, όταν οι «νερατζούροι» γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Λέτσε με δύο ήττες (1-2 εκτός και 0-1 εντός).

* Στην κανονική περίοδο: Πίζα – Μπενεβέντο 1-0 και Μπενεβέντο – Πίζα 5-1

 EΚΤΙΜΗΣΗ

** Η Μπενεβέντο ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της παίζοντας στο «Βιγκορίτο», με την επίθεση να πετάει φωτιές. Αν συνδυάσει αυτή την ορμή με τη φόρα από την πρόκριση και ένα μέρος από το πάθος που έδειξε στο Ασκολι, είναι ικανή να παρασύρει την Πίζα, η οποία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Επιλογή η Διπλή Ευκαιρία και συνολικά γκολ «1Χ&0-3» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.73 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Μπενεβέντο με την Πίζα ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet καιMeridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

REFER A FRIEND – Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!