Στη μετά Μέσι εποχή η Μπαρτσελόνα

*Στη μετά Μέσι εποχή η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο «Καμπ Νου» τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της Λα Λίγκα.

1045: FC Barcelona – Real Sociedad San Sebastian 21:00 («Camp Nou»)

Μπαρτσελόνα: Εδώ και λίγες μέρες έχει οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα και πλέον οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να ζήσουν χωρίς τον επί χρόνια μόνιμο ηγέτη τους. Σίγουρα αποτελεί πλήγμα η όλη εξέλιξη που είχε το θέμα με τον Αργεντινό, όμως θα πρέπει να ζήσουν μ’ αυτό, αφού δεν υπάρχει χρόνος για οτιδήποτε άλλο. Σήμερα αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, μια αρκετά υπολογίσιμη ομάδα που είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Θέλοντας λοιπόν να ξεκινήσουν με το δεξί στη «Μπάρτσα» θα πρέπει να αφήσουν όλα τα υπόλοιπα πίσω τους και να μείνουν συγκεντρωμένοι στον αγώνα, έτσι ώστε να συνδυάσουν τη πρεμιέρα τους με το τρίποντο. Κατά την περίοδο προετοιμασίας της πάντως η Μπαρτσελόνα έδειξε έτοιμη, αφού σε πέντε αγώνες μέτρησε τέσσερις νίκες, ενώ ηττήθηκε μία φορά.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Εξαιρετική η περσινή πορεία της Σοσιεδάδ, αφού κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση της Λα Λίγκα με 62 βαθμούς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει και εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Ανάλογη πορεία θέλει να έχει και φέτος η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν, η οποία πηγαίνει στο Καμπ Νου για να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα με στόχο να κάνει την έκπληξη. Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η Σοσιεδάδ έδωσε έξι φιλικούς αγώνες, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ήττες.

Προϊστορία: Απίστευτη η εντός έδρας παράδοση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ από το 2012 και έπειτα, αφού μετράει μόνο νίκες.

16.12.20La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ2:1
07.03.20La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ1:0
20.04.19La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ2:1
20.05.18La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ1:0
15.04.17La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ3:2
28.11.15La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ4:0
09.05.15La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ2:0
24.09.13La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ4:1
19.08.12La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ5:1
04.02.12La LigaΜπαρτσελόναΡεάλ Σοσιεδάδ2:1

**Σίγουρα η αποχώρηση του Μέσι από τους «μπλαουγκράνα» είναι δεδομένο ότι θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, όμως το στοίχημα για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν είναι να μάθει να ζει χωρίς τον Αργεντίνο σταρ που επί χρόνια το παιχνίδι της ομάδας περνούσε από τα δικά του πόδια. Σήμερα η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με ένα πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο, αφού η Σοσιεδάδ κατά την περσινή σεζόν κυρίως έδειξε πόσο επικίνδυνη είναι και χρειάζεται προσοχή. (Γκολ/Γκολ στο 1,61, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

ESPORTS MONEY BACK BONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!