Ποιος θα ανεβεί στην League One Αγγλίας; Οι καλύτερες αποδόσεις από το παιχνίδι Μάνσφιλντ - Πορτ Βέιλ!

** ** O αγώνας Μάνσφιλντ – Πορτ Βέιλ για την League Two Αγγλίας λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** H Μάνσφιλντ αντιμετωπίζει την Πορτ Βέιλ στον τελικό ανόδου της League Two Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ με την Πορτ Βέιλ να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό απέναντι στην Σουίντον Τάουν στην διαδικασία των πέναλτι 6-5.

Από την άλλη η Μάνσφιλντ επικράτησε άνετα με συνολικό σκορ 3-1 επι της Νορθάμπτον και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

1743: Mansfield Town vs Port Vale «Wembley Stadium»

Προϊστορία

Στα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων η Μάνσφιλντ κατάφερε να κερδίσει την Πορτ Βέιλ δυο φορές, ενώ η Πορτ Βέιλ κατάφερε να κερδίσει μια φορά. Τρεις φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

9 γκολ έχει πετύχει η Μάνσφιλντ ενώ η Πορτ Βέιλ έχει πετύχει μόλις 5 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Σε ένα μεγάλο τελικό δεν μπορείς να προβλέψεις τον νικητή ωστόσο με βάση τα τελευταία αποτελέσματα η Μάνσφιλντ διανύει καλό φεγγάρι και αυτό μπορεί να δουλέψει υπέρ της με στόχο να κατακτήσει την νίκη στον τελικό.

Προτείνουμε το «Double Goals I1+&2+» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.73 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Μάνσφιλντ με την Πορτ Βέιλ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet καιMeridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!