Ντέρμπι αποδείξεων στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»

*Στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» η Νάπολι υποδέχεται την Αταλάντα στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

0653: SSC Napoli – Atalanta BC 21:45 («Stadio Diego Armando Maradona»)

Νάπολι: Στο ισόπαλο 2-2 εκτός έδρας με τη Σασουόλο έμεινε μεσοβδόμαδα η Νάπολι, σ’ ένα παιχνίδι που παρ’ ότι προηγήθηκε με 0-2 από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στη συνέχεια η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, της στέρησε το τρίποντο, δίνοντάς της μονάχα το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως πάλι καλά να λέει, αφού θα μπορούσε ακόμη και να μην έπαιρνε τίποτα από το παιχνίδι, καθώς σε μία από τις τελευταίες φάσεις η Σασουόλο πέτυχε και τρίτο γκολ, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Σίγουρα οι «παρτενοπέι» δεν μπορούν να είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον τρόπο που χάθηκε αυτό το τρίποντο στο «Mapei», την ίδια ώρα που η Μίλαν καθάριζε την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Τζένοα και λίγο νωρίτερα η Ίντερ δεν έδειξε να δυσκολεύεται απέναντι στη Σπέτσια. Συνέπεια αυτής της απώλειας της Νάπολι λοιπόν, να επωφεληθούν αμφότερες οι ομάδες του Μιλάνου και να μειώσουν ακόμη πιο πολύ τη διαφορά από την κορυφή.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός λόγω τραυματισμών μένουν οι Ανγκίσα (ανασταλτικός χαφ), Κουλιμπαλί (στόπερ) και Οσιμέν (επιθετικός), όπως και ο Ζανιόλι (δεξιός μπακ) λόγω Covid.

Πιθανή ενδεκάδα: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Μάριο Ρουί, Λομπότκα, Φαμπιάν Ρουίθ, Λοσάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Μέρτενς

Αταλάντα: Όλο και πιο κοντά στη κορυφή βρέθηκε την περασμένη Τρίτη (30/11) η Αταλάντα με την άνετη εντός έδρας επικράτηση με 4-0 επί της «νεοφώτιστης Βενέτσια». Με δύο γκολ στο πρώτο 12λεπτο οι «μπεργκαμάσκι» πήραν σημαντικό προβάδισμα, για να ακολουθήσουν άλλα δύο στην επανάληψη και να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη. Έτσι έφτασαν τις 4 διαδοχικές νίκες και 9 συνολικές, ενώ μείωσαν και στο -5 από την κορυφή και τη Νάπολι. Απέναντι τους τώρα η πρωτοπόρος της Serie A και με πιθανή τους νίκη σήμερα μπαίνουν κι’ αυτοί μέσα στο κόλπο της διεκδίκησης του φετινού σκουντέτο.

Αγωνιστικά νέα: Χάνουν ακόμη ένα οι Λοβάτο (στόπερ) και Γκόσενς (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα: Μούσο, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Πετσέγια, Πεσίνα, Κουπμάινερς, Χάτεμπερ, Πάσαλιτς, Ίλισιτς, Ζαπάτα.

Προϊστορία: Στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έγιναν στο γήπεδο της Νάπολι, οι «παρτενοπέι» έχουν καταγράψει 5 νίκες, έναντι τριών των «μπεργκαμάσκι», ενώ άλλες δύο φορές αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

17.20.20Serie AΝάπολιΑταλάντα4:1
30.10.19Serie AΝάπολιΑταλάντα2:2
22.04.19Serie AΝάπολιΑταλάντα 1:2
27.08.17Serie AΝάπολι Αταλάντα3:1
25.02.17Serie AΝάπολιΑταλάντα 0:2
02.05.16Serie AΝάπολι Αταλάντα2:1
22.03.15Serie AΝάπολιΑταλάντα1:1
14.09.13Serie AΝάπολι Αταλάντα2:0
17.03.13Serie AΝάπολι Αταλάντα3:2
11.04.12Serie AΝάπολιΑταλάντα 1:3

Στη Meridianbet θα βρείτε τα πάντα για το στοίχημα και στις πιο ψηλές αποδόσεις.

**Μεγάλο ματς αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», με τη γηπεδούχο Νάπολι να θέλει να ρεφάρει στην απώλεια της Τετάρτης και να παραμείνει στη κορυφή, ενώ η ανεβασμένη Αταλάντα τίθεται σε μεγάλη δοκιμασία για το πού μπορεί να φτάσει. Με την επιθετική φιλοσοφία που ακολουθούν οι δύο ομάδες, μπορούν πάντως να φτάσουν στον συνδυασμό του Γκολ και του Όβερ με συνοπτικές διαδικασίες. (Goal/Goal & 3+ στο 1,88, μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet)

BET BUILDER: Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό!