Μοναδικό ζητούμενο και για τις δύο η νίκη

Στο ουδέτερο «Raulino de Oliveira stadium» του Ρίο Ντε Τζανέιρο Φλουμινένσε και Ατλέτικο Παραναένσε αναμετρώνται με μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο. Η μεν γηπεδούχος χρειάζεται τη νίκη για να πλασαριστεί μέσα στις πρώτες θέσεις, ενώ η δε φιλοξενούμενη για να μειώσει στον πόντο από την κορυφή.

442: Fluminense FC RJ – CA Paranaense PR 22:00 («Raulino de Oliveira stadium»)

Φλουμινένσε: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική για τη Φλουμινένσε κόντρα στη Κορίνθιανς, παραμένοντας για τρίτο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη. Έτσι υποχώρησε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς σε επτά παιχνίδια, πράγμα το οποίο κάνει ως επιτακτική ανάγκη την επιστροφή στις νίκες, για να κρατήσει κιόλας επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Αγωνιστικά νέα: Τιμωρημένος ο Αμπέλ Ερνάντεζ (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Μάρκος Φελίπε, Καλεγκάρι, Νίνο, Λούκας Κλάρο, Εζίντιο, Γιάγκο, Μαρτινέλι, Νενέ, Καΐκι, Φρεντ, Γκαμπριέλ Τεϊχέιρα.

Ατλέτικο Παραναένσε: Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) και για την Ατλέτικο Παραναένσε στην προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Σαπεκοένσε. Άλλη μία προβληματική εμφάνιση για τους γηπεδούχους, η οποία τους κράτησε μακριά απ’ τη νίκη για δεύτερο διαδοχικό ματς, καθώς είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μπαχία. Έτσι έδωσαν την ευκαιρία στη πρωτοπόρο Μπραγκαντίνο να ανοίξει την απόσταση στους 4. Σήμερα η Ατλέτικο Παραναένσε έχει την ευκαιρία εάν πάρει το διπλό στην έδρα της Φλουμινένσε να μειώσει από την κορυφή στον πόντο.

Αγωνιστικά νέα: Μετά από 15 μέρες που βρισκόταν παροπλισμένος λόγω τραυματισμού ο Νικάο (μεσοεπιθετικός) επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του. Επίσης σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφουν από τιμωρία οι Ρίτσαρντ (μέσος) και Μαρσίνιο (δεξιός μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα: Σάντος, Κέλβεν, Άμπνερ, Πέντρο Ενρίκε, Τιάγκο Ελένο, Ζε Ιβάλντο, Έρικ, Κριστιάν, Τεράνς, Βιτίνιο, Ρενάτο Καϊζέρ.

Προϊστορία: Τα τελευταία 10 χρόνια η Φλουμινένσε μετράει έξι νίκες, έναντι δύο της Ατλέτικο Παραναένσε. Επίσης ακόμη δύο μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν στην ισοπαλία.

06.12.20Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε3:1
18.10.19Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε1:2
21.05.18Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε2:0
07.06.17Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε1:1
15.11.16Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε1:1
24.10.15Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε0:1
25.10.14Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε2:1
27.05.13Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε2:1
01.07.11Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε3:1
01.08.10Serie AΦλουμινένσεΑτλέτικο Παραναένσε3:1

**Αμφότερες διαθέτουν το εύκολο γκολ, ενώ πίσω αδυνατούν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους. Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η επιλογή του γκολ/γκολ είναι αρκετά λογική αλλά και πιθανή (Γκολ/Γκολ στο 2,16, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!