Με την ποιότητα της Άρσεναλ

*Στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

0193: Everton FC – Arsenal FC 22:00 («Goodison Park»)

Έβερτον: Την εντός έδρας ήττα με 4-1 από τη συμπολίτιδα Λίβερπουλ γνώρισε στο πιο πρόσφατο της ματς η Έβερτον, σ’ ένα παιχνίδι που δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου ανταγωνιστική. Με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο έμεινε πίσω στο σκορ, για να μειώσει στο 38′ σε 2-1, το οποίο ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65′ δέχθηκε και τρίτο γκολ, ενώ στο 79′ είχαν όλα πλέον τελειώσει με ακόμη ένα για το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι η Έβερτον έμεινε μακριά από τη νίκη για όγδοο διαδοχικό ματς, μετρώντας έξι ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες, αποτελέσματα που την έχουν φέρει αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Γι’ αυτό και σήμερα στο απαιτητικό ματς με την Άρσεναλ πρέπει να παρουσιαστεί πολύ αλλαγμένη για να πετύχει το τρίποντο μετά από αρκετό καιρό, το οποίο θα την βοηθήσει να ανέβει βαθμολογικά, αλλά πολύ περισσότερο ψυχολογικά.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο Χολγκέιτ (αμυντικός). Με ερωτηματικό οι συμμετοχές των Μίνα (στόπερ) και Αντρέ Γκόμες (χαφ). Σταθερά εκτός παραμένουν οι Ντέιβις (χαφ) και Κάλβερτ-Λίουιν (επιθετικός). Νέα απώλεια ο Ροντόν (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Κιν, Γκόντφρεϊ, Ντιν, Άλαν, Ντουκουρέ, Ντελφ, Τάουνσεντ, Γκρέι, Ριτσάρλισον.

Άρσεναλ: Σ’ ένα ματς με πέντε γκολ η Άρσεναλ δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε, δεχόμενη τελικά την ήττα με 3-2. Κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Σμιθ-Ρόου μόλις στο 13′, για να ισοφαριστεί ένα λεπτό πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 52′. Η απάντηση της όμως ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο δεν κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι τέλους και στο 70′ από το σημείο του πέναλτι δέχθηκε την πέμπτη της ήττα στη φετινή σεζόν, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να εισέλθει στην τετράδα.

Αγωνιστικά νέα: Δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% ο Κολάσινατς (μπακ). Αμφίβολες οι συμμετοχές των Λένο (τερματοφύλακας), Σμιθ Ρόου (χαφ) και Τσάκα (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα: Ραμσντέιλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Παρτέι, Λοκόνγκα, Σμιθ Ρόου (Μαρτινέλι), Όντεγκααρντ, Σακά, Ομπαμεγιάνγκ.

Προϊστορία: Μόλις μία νίκη η διαφορά των δύο ομάδων στα τελευταία 10 παιχνίδια που έγιναν στο «Γκούντισον Παρκ». Η Έβερτον κατέγραψε συνολικά τέσσερις νίκες, έναντι τριών της Άρσεναλ. Επίσης άλλα τρία μεταξύ τους ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

19.12.20Premier LeagueΈβερτονΆρσεναλ2:1
21.12.19Premier LeagueΈβερτονΆρσεναλ0:0
07.04.19Premier LeagueΈβερτον Άρσεναλ1:0
22.10.17Premier LeagueΈβερτονΆρσεναλ 2:5
13.12.16Premier LeagueΈβερτον Άρσεναλ2:1
19.03.16Premier LeagueΈβερτονΆρσεναλ 0:2
23.08.14Premier LeagueΈβερτονΆρσεναλ2:2
06.04.14Premier LeagueΈβερτον Άρσεναλ3:0
28.11.12Premier LeagueΈβερτονΆρσεναλ1:1
23.03.12Premier LeagueΈβερτονΆρσεναλ 0:1

Εκτός από την αναμέτρηση Έβερτον – Άρσεναλ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet, όπου εκεί θα βρείτε τα πάντα για το στοιχημα.

**Δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι η Έβερτον, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Άρσεναλ και ασχέτως αν τα έκανε μαντάρα την Πέμπτη, διαθέτει την ποιότητα για να φύγει από το «Γκούντισον Παρκ» με το πολύτιμο τρίποντο. (Διπλό στο 2,17, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

HAPPY MONDAY BONUS: Επωφεληθείτε επιπλέον 30% μπόνους στις καταθέσεις σας!