Με Κόστιτς στην αποστολή οι Σέρβοι!

Νορβηγία και Σερβία αναμετρώνται απόψε (21:45) σε νοκ άουτ παιχνίδι των πλέι οφ με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

*Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ούλεβαλ» του Όσλο και εφόσον δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά τότε ακολουθεί παράταση και έπειτα η διαδικασία των πέναλτι.

*Ο νικητής που θα προκριθεί από αυτό τον αγώνα θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σκωτίας – Ισραήλ.

*Όπως έγινε γνωστό από την Νορβηγική ομοσπονδία τα 160 από τα 200 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην ομάδα θα δοθούν σε οπαδούς, ενώ τα άλλα 40 θα δοθούν στους χορηγούς. Επίσης στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Ρουμανία που θα γίνει την Κυριακή (11/10), 200 φίλαθλοι των γηπεδούχων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις κερκίδες του «Ούλεβαλ».

Αγωνιστικά νέα:

Νορβηγία: Τραυματίας ο τερματοφύλακας Νίλαντ, ενώ αμφίβολος ο μέσος Μπέργκε.

Σερβία: Παρά τον τραυματισμό του κλήθηκε και βρίσκεται στην αποστολή ο Κόστιτς. Εκτός λόγω Covid-19 είναι ο Νίκολα Μαξίμοβιτς, με τη θέση του να παίρνει το πιο πιθανό ο Βελίκοβιτς.

Ενδεκάδες:

Νορβηγία: Γιάρστεϊν, Ελαμπντελαουί, Αγιερ, Ρεγκίνιουσεν, Αλεεσάμι, Χένρικσεν, Γιόχανσεν, Εντιγκααρντ, Ελιουνούσι, Σέρλοθ, Χάαλαντ.

Σερβία: Ντμίτροβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Κολάροφ, Λάζοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκούντελι, Τζούριτσιτς, Τάντιτς, Λιάγιτς, Μίτροβιτς.

Esports Moneyback: Μάθε τον ψηφιακό κόσμο!

2 Komentara

    Ματσάρα

    ⚽️⚽️

Απαγορεύεται ο σχολιασμός.