Μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση στη Ζένιτσα

*Νωρίς το απόγευμα η Βοσνία θα τα πει με τη Φινλανδία στο «Bilino Polje» της Ζένιτσα για την 7η αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

**Την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνει η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο, ενώ η δεύτερη θα αγωνιστεί στα πλέι οφ (24-29 Μαρτίου 2022).

***Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση και τα μεταξύ τους παιχνίδια (βαθμοί, διαφορά τερμάτων, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στο σενάριο που εμπλέκονται μόνο δύο ομάδες).

0495: Bosnia & Herzegovina – Finland 16:00 («Bilino Polje»)

Βοσνία: Από την ισοπαλία 1-1 μέσα στην Ουκρανία προέρχεται η Βοσνία, αποτέλεσμα που μπορεί ακόμη και να την αδικεί, καθώς σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς (15′), για να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 77′ με τον Αχμέντοτζιτς. Έτσι η απόσταση από τη δεύτερη θέση και την Ουκρανία διατηρήθηκε στο -2. Σε περίπτωση που σήμερα κερδίσει την Φινλανδία, τότε θα ανέβει δεύτερη με 10 βαθμούς και θα αφήσει Ουκρανία και Φινλανδία στους 9 και 8 αντίστοιχα.

Πιθανή ενδεκάδα: Τσέχιτς, Τσίβιτς, Αχμέντοτζιτς, Κοβάτσεβιτς, Στεβάνοβιτς, Τσίμιροτ, Χατζιαχμέτοβιτς, Γκόγιακ, Κολάσινατς, Τζέκο, Πρέβλιακ.

Η αποστολή της Βοσνίας

Τερματοφύλακες: Ι. Τσέχιτς (Κόνιασπορ), Κ. Πίριτς (Ατρόμητος), Ν. Βασίλ (Ζανκτ Πάουλι).

Αμυντικοί: Σ. Κολάτσινατς (Άρσεναλ), Ε. Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Ν. Τζούμιτς (Τβέντε), Ντ, Χατζικάντουνιτς (Ροστόφ), Α. Αχμέντοτζιτς (Μάλμε), Α. Νούκιτς (Τούζλα), Μπ. Τσίπετιτς (Λοκομοτίβα Ζ.), Α. Κοβάτσεβιτς (Φερεντσβάρος), Α. Γιόβισιτς (Γκόριτσα), Γ. Χατζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς).

Μέσοι: Ε. Σάριτς (Γκόριτσα), Γκ. Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Α. Γκόγιακ (Διναμό Ζάγκρεμπ), Σ. Πρτσιτς (Στρασβούργο), Μ.  Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Α. Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Α. Ζίλκιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνα), Λ. Μενάλο (Διναμό Ζάγκρεμπ), Α. Νάλιτς (Μάλμε).

Επιθετικοί: Ε. Τζέκο (Ίντερ), Σμ. Πρέβλιακ (Έουπεν), Ε. Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ).

Προπονητής: Ιβάιλο Πέτεβ.

Φινλανδία: Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Φινλανδία προέρχεται από τη νίκη με 2-0 μέσα στο Καζακστάν, χάρη σε δύο γκολ του επιθετικού της Νόριτς, Πούκι. Σημαντικό το πρώτο γκολ, καθώς ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ενώ το δεύτερο τρία λεπτά μετά την επανέναρξη. Με τη νίκη της η Φινλανδία έφτασε τους 8 βαθμούς και με διπλό σήμερα θα ανέβει στη δεύτερη προνομιούχο θέση και στους 11 βαθμούς.

Πιθανή ενδεκάδα: Χραντέτσκι, Βαϊσάνεν, Τόιβιο, Αραγιούρι, Γκράνλουντ, Ράιταλα, Χάμαλαϊνεν, Καμαρά, Βαλακάρι, Λοντ, Πούκι.

Η αποστολή της Φινλανδίας

Τερματοφύλακες: Λ. Χραντέτσκι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γ. Γιόρονεν (Μπρέσια), Κ. Έρικσον (Μίαλμπι).

Αμυντικοί: Γ. Τόιβιο (Χάκεν), Λ. Βάισανεν (Έλφσμποργκ), Π. Αραγιούρι (Ανόρθωση), Ρ. Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν), Γ. Ογιάλα (Μάδεργουελ), Γ. Ράιταλα (Μινεσότα), Ν. Χάμαλαϊνεν (Λ.Α. Γκάλαξι), Α. Γκράνλουντ (Σταλ Μίελετς).

Μέσοι: Ι. Νίσκανεν (Νταντί Γιουνάιτεντ), Γκ. Καμαρά (Ρέιντζερς), Ο. Βαλακάρι (Πάφος), Ρ. Τέιλορ (Μπραν), Ο. Νίσιλα (Κουόπιο), Ρ. Λοντ (Μινεσότα), Ρ. Σούλερ (Τζουργκάρντεν).

Επιθετικοί: Τ. Πούκι (Νόριτς), Μ. Φορς (Μπρέντφορντ), Φρ. Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Γ. Ποχγιάνπαλο (Μπάγερ Λεβερκούζεν).

Προπονητής: Μάρκου Κάνερβα.

Εκτός από την αναμέτρηση Βοσνίας – Φινλανδίας μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet, όπου εκεί θα βρείτε τα πάντα για το στοιχημα.

****Στα τελευταία τους παιχνίδια Βοσνία και Φινλανδία ήταν καλύτερες των αντιπάλων τους, δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες. Το σημερινό ματς είναι και για τις δύο κρίσιμο, αφού όποια το κερδίσει ανεβαίνει στη δεύτερη θέση και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Αναμένουμε να διεξαχθεί μια πραγματική μάχη το απόγευμα στη Ζένιτσα, με τα γκολ και στις δύο εστίες να έχουν τον πρώτο λόγο. (Γκολ/Γκολ στο 2,06, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet)

TURBO CASH: Επισπεύσετε τα κέρδη σας με Turbo Cash Out!